anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce unii oameni, aparent normali și chiar banali/simpli la prima vedere, emotivi și blajini chiar și educați au dorințe morbide (să fie răpiți/torturați/fugăriți/uciși) și să întâlnească lumea depravată a societății/vieții?

26 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te referi la ceva anume?! happy

| sabin89 a răspuns:

Nu cred că vrea nimeni să fie torturat, fugărit sau ucis.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru sabin89):

Eu da, uneori laughing) și cred că mai există oameni care să aibă astfel de vise laughing))

| Seba2013 a răspuns:

Pentru ca oamenii au nevoie sa creada. Doar sa te rezumi la ceva psihic estatic, analitic nu este complet. Oamnii care chiar cred se implica, isi pun increderea nu sunt facuti sa traiasca unilaterali. Au nevoie de o interconectiune tu-eu. Sunt oameni care se instraineaza, daruiesc, abandoneaza. Despre acestia nu putem spune ca doar afirma, consimt, adera. Ci si ca subiectivitatea lor o daruiesc obiectivitatii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Eu care am vise țicnite de a vedea pe viu criminalii, jefuitorii și altă lume dar nu o văd. Ăștia stau la fel de ascunși ca demonii. Când dau eu de voi, vă ucid pentru că m-ați lăsat să aștept atât. laughing)))

Glumesc, dragș Pufulete laughing)) Hai că nu-s nici chiar așa de țicnită laughing)) dar mai am vise și întrebări din astea uneori, unde și-or face veacul oamenii ăștia? laughing))

| Iepuroi a răspuns (pentru anonim_4396):

Gaseste-ti un barbat sadic atunci big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Iepuroi):

Tu nu auzi că-l caut pe la 2 noaptea pe afară, dar al naibi nu vrea să iasă din boscheți, de sub pământ, din bloc, de oriunde. laughing))) Pur și simplu nu vrea să apară. laughing)))

Cauta in locuri dubioase nu in orasele fara oameni, du-te in Bucuresti intr-un cartier unde apar oameni ciudati big grin

anonim_4396

Deocamdată nu m-am aventurat în București cu mașina. Dar e pe lista. Lista orașelor de învățat. laughing)) Poate atunci îl găsesc și pe sufletul meu pereche cel sadic, dar nu mai aștept să sară la atac, îl calc eu prima laughing))

E fain laughing recomand, exceptand faptul ca nu o sa vezi zapda decat cu iarna nucleara aici :'). Ai o gramada de sanse la 2 milioane de oameni sa gasesti cativa nebuni aici stiu si eu destui rolling on the floor), la cum iti place sa mergi noaptea sigur o sa te acomodezi usor ( eu cel putin nu am fost inca atacat noaptea... momentan )

anonim_4396

Stai în mirobolantul București? laughing))

Adevărul e că am venit și eu o singură data noaptea, pe la 12 noaptea de la un film din zona Afi, la cămin în zona Vitan și cum doar metroul mai funcționa, am coborât la MihaiBravu, cum ratb nu aveam de la Bravu spre cămin și fiind și aproape 12 noaptea nu mai circulau, m-am aventurat să merg pe jos. Și a fost totul super liniștit, am trecut ba chiar și pe lângă un cimitir, dar nimic. laughing)) Doar o patrulă de poliție ce apucasem să văd.

Deci ori am un înger păzitor deasupra capului, ori chiar sunt cea mai neatractivă fată. laughing))) Dar în orice caz, oricare din variante îmi convin, atâta timp cât pot cutreiera nopțile pe afară în lung și-n lat ca ultima pripasă, fără incidente. laughing)))

Pe la afi e fain happy, da stau in Bucuresti laughing.
Imi place cum gandesti, bine ca ai ajuns acasa fara sa patesti ceva

anonim_4396

Și asta se întâmpla pe la 18 ani. laughing))

Mai e timp happy

| Mrnj a răspuns (pentru anonim_4396):

Zi mi unde sa vin?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Mrnj):

Ăăă?! laughing) Vrei să faci o vizită Călărașiului sau ce? laughing) Vezi să nu ajungi din păcate în Călărașiul din Moldova, am înțeles că ar mai fi unul și pe acolo. laughing)

| Iepuroi a răspuns (pentru Mrnj):

Ia uite cum se ingradesc acum sa iti faca curte laughing)))

| Cksihja a răspuns:

Acești oameni nu au putut fi rebeli în adolescență și au acestă dorință de a explora și descoperi lucruri noi sau se plictisesc de moarte cu viața lor plictisitoare și vor so condimenteze puțin.

anonim_4396

Asta, Da! laughing

anonim_4396

Cred ca ai tu dublu anonimat! happy

anonim_4396

Eu una ma limitez la Lumea fanfiction! laughing

Sunt eu destul de țicnită, incat sa nu doresc sa gasesc lume asemanatoare laughing Glumesc! puțin laughing

dar mai am vise și întrebări din astea uneori, unde și-or face veacul oamenii ăștia? laughing))

IN FANFICURI! laughing
... DECI, CITESTE-LE!
( Uite, ca iti fac si o recomandare! happy laughing )

Oricum, NU E NEVOIE AI INTALNII IN REAL, CA SA TE SCAPE DE... BANAL! laughing

https://youtu.be/9Deg7VrpHbM
laughing

Glumesc! Poate Problema ta nu e atat de accentuata! Poate e doar la stadiul de debut, nu e Grav! laughing Poate! laughing
Nu pot garanta pentru Nimeni & Nimic de pe site-ul asta! laughing Sau, in GENERAL! laughing

"Eu care am vise țicnite de a vedea pe viu criminalii, jefuitorii și altă lume dar nu o văd. Ăștia stau la fel de ascunși ca demonii. Când dau eu de voi, vă ucid pentru că m-ați lăsat să aștept atât. laughing)))"

https://youtu.be/MSgb8lrXulU

laughing

IL IUBESC PE TIPUL ASTA! love struck laughing

Ce vrei sa spui?

anonim_4396

Stii bine!

Nu stiu

anonim_4396

Vrei sa incep interogarea?!winking Domnule, Yandre! : ))

https://youtu.be/nwsewSMWIas

anonim_4396

De ce nu ai raspuns la asta?! hmm...

BANG!