| TamplaruAnisoara a întrebat:

De ce va e frica mai mult, de cipuri sau de telepatie și hipnoza? Prin toate aceste metode putem fi supravegheati și manipulați.

8 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

Pentru a-i manipula pe cei ca tine nu e nevoie nici de cipuri, nici de telepatie sau hipnoză. Sunt suficiente o postare pe Facebook sau un videoclip pe Youtube.

| TamplaruAnisoara explică (pentru johnnny123):

In afara de TPU nu intru pe nici un site decât pe descoperă.ro și Dex.ro.Și aici mai rar. Nu am semnal bun la telefon și mă mulțumesc și cu atât.

| RAY a răspuns:

De partea mea emoțională, de natura mea umana, cine știe de ce suntem în stare sa facem? Nu ca îmi este frica dar ignor partea aia, deși ca răspuns mi frica ca cineva sa știe ce e în subconștientul meu

| StrongHeart a răspuns:

De empatia falsa a oamenilor narcisiști.

| EliLeli a răspuns:

De niciuna.

| sabin89 a răspuns:

Nu mă tem de nimic. Chiar de-ar fi să trec prin valea umbrei morții...

| relian a răspuns:

Cred ca te uiti la filme SF apoi le iei de bune, de adevarate.Telepatie,hipnoza ces alea? Tu crezi in basmele astea? E bun daca crezi, vorba cuiva, esti f usor de manevrat.Nu intri mai pe nicaeri, dar vad stii de hipnoza si alte povesti.Astea ce spui tu is povesti.
La fel si cipu ala tot poveste este,ma refer la ala conectat la crier,deocamdata na reusit careva sa conecteze dispozitive la creier.
Asa sa te marcheze careva cu o eticheta numita chip,aia nu-i nimic nou,animalele is marcate de f multa vreme, cu fier rosu, cu tablite in ureche etc, chipuri, dar alea nu controleaza nimic si pe nimeni.

Supravegheat cine are interes sa te urmareasca pe tine? Daca esti "cineva"atunci da ar putea fi o popsibilitate.
Chipuri sunt si in pasapoarte, in carti de identitate etc.Mmajoritatea tin cartea de indentate la el mai tot timpul, deci ai putea sa zici ca deja ai cip laughing

| Fatamuntilor a răspuns:

Cipuri,unde?
Dar ce zici de camerele montate cam peste pot.Sau google maps stie unde ai fost si cat ai stat.