| IonutSpaghetti a întrebat:

De regula oamenii care stau bine pe matematica tind sa fie atei? Am observat ca multi sunt atei care au gandire logica.

33 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Da Ionuț mamă, așa e!

| sabin89 a răspuns (pentru sierra1):

Tu ești mamă la toți?

| sierra1 a răspuns (pentru sabin89):

Important Sabine mamă, e că activăm cu toții și dăm intrebătorilor, ce au nevoie

| sabin89 a răspuns (pentru sierra1):

Zi și tu "tată". Eu știam că ești bărbat. Sau ce ești? Definește-te odată. Ești juma-juma?

| sierra1 a răspuns (pentru sabin89):

Contează ambalajul?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu este o regulă.

| Holiday a răspuns:

Am mai spus-o, si o repet. Comparatia nu este intre mistici si atei, ci intre misticul in viata de zi cu zi, si misticul cand e lovit in cap de credinte. Ca doar n-are cineva impresia ca e vreunul, care e lovit permanent in cap de misticism, liber pe strazi. Aia care sunt asa, fie sunt la parnaie, fie in spitalele de psihiatrie. Din punctul asta de vedere, Biblia are dreptate. Toti sunt "pacatosi", orice ar insemna asta, adica au momente cand isi baga ceva in misticism, si se comporta ca oamenii normali.
Concluzia este ca misticul nu e mai prost, lipsit de logica, etc, fata de un ateu, ci este mai prost si mai lipsit de logica decat el insusi, cand nu fumeaza misticisme.

| CostinAlamariu a răspuns:

Întotdeauna când vorbesc cu atei observ o lipsă crasă de gândire logică deci nu știu de unde ai scos-o. Poate ar trebui să citești o carte despre Logică, se mai întâmplă să existe confuzii...

| TamplaruAnisoara a răspuns:

Nu!

Răspuns utilizator avertizat
| FreddieM a răspuns:

Toți ateii au o gândire logica, rationala. Accepta doar adevăruri demonstrabile.
Matematica implica ca o vasta gândire logica, prin urmare...
Cheers

| helpforyou a răspuns:

Nu neaparat. Am vazut destui profi de mate care merg regulat la biserica.

| IonutSpaghetti explică (pentru helpforyou):

Pai nu e o regula dar multi din ei asa sunt nu la noi in Romania ...nu punem Romania laughing

| helpforyou a răspuns (pentru IonutSpaghetti):

Asta am spus, nu este o regula.

| Seba2013 a răspuns:

Da pentru ca Lógica este supusa Stiintei. Textul bate analiza si creierul. Sunt altii care interpreteaza lumea iar ei trebuie sa se supuna textului. Insa cei care interpreteaza nu vorbesc de subiect ci doar de obiect. Inainte stiintele mecanice erau supuse stiintelor sociale (vorbesc cu aproximatie ca sa intelegi parametrii, pentru ca este greu sa iti vorbesc in limba lor). Ca sa intelegi trebuie sa cunosti vreo 12 scoli si tot trecutul pana la prezent ca sa ajungi la adevar.

| CostinAlamariu a răspuns (pentru Seba2013):

Nu Logica e supusa științei ci știința trebuie sa se supună logicii. Dacă știința spune ceva ce e logic contradictoriu atunci știința greșește, nu logica happy

| EliLeli a răspuns:

Nu.