| Question_3829 a întrebat:

De unde-ti iei bucuria, fericirea?

Răspuns Câştigător
| bebetho a răspuns:

Din cărţi, din zâmbete, vicii, muzică, iluzii, familie.
Ai folosit un cuvânt mare (fericirea), cred că din tot ce-am enumerat trag doar iluzii ale fericirii.Nu prea cred că există fericire. Vorba actorului Marin Moraru: Nu poţi spune "Sunt fericit!" pentru că deja fericirea a trecut.

15 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Din piaţă. Da' nu-mi permit mereu, că e scump kg de fericire.

| cristi202 a răspuns:

Poate exista fericire si bucurie, adevarata fericire si bucurie, in afara de Dumnezeu? Daca azi sunt fericit si bucuros, Dumnezeu este responsabil pentru astahappy.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

De la fiul meu, care reuseste intotdeauna sa ma scoata din butoiul cu melancolie cu un zambet, cu o mangaiere, cu faptul ca ma ia in brate si ma pupa asa cum facea si acum 20 de ani, cand era doar un copilas.
De-a lungul unei vieti care nu a fost intotdeauna fericita, el a fost si a ramas portul meu in care acostez, fie furtuna, fie vreme buna. El e farul meu personal.

| MeScorpion a răspuns:

Din vicii.

| Freaky a răspuns:

Din suflet...
sau din muzica relaxanta (origen)

| bogdan_5596 a răspuns:

de oriunde pot, o caut si cu lumanarea

| mistikk a răspuns:

De la sine, din amintiri, d ela o comedie bunawinking Dar cel mai important de la viata gandeste`te la tot ce este mai bun gandeste pozitiv indiferent de situatie pentru ca totul are o rezolvarewinking

| elizabeth a răspuns:

Din vise, adesea.si din muzica dar in vise poti gasi ce iti doresti.

| iulia_9095 a răspuns:

Din zambetele celor dragi, cand vad pe cineva fericit ma incarca si pe mine cu fericire imi este de ajuns ca o pers. draga sa-mi spuna"buna!"si sa-mi zambesca si imi face mai buna toata ziua incarcandu-ma cu energie pozitiva

| dydylush a răspuns:

De la Parintiilove struck.Pt ca ma multumesc sa-i vad in fiecare zii langa minelove struck

| idi0t a răspuns:

Din fiecare clipa a vieti.asta daca esti super otimist/a sau stand aproape de tot ceea ce iti face tie bine laughing(poate fii si un calorifer cald atunci cand afara sunt -*20)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De la Dumnezeubatting eyelashes in fiecare dimineata cand ma trezesc in gradina raiului, ma asteapta micul dejun: o felie de fericire, una de bucurie si un sut in fund ca sa ma trimita inapoi la realitatea deformata de pe pamant.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu le iau, imi sunt daruite de familie si prieteni.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Le am pur si simplu.in firea si fiinta mea.in natura, in oameni, peste tot in jurul meu.cand stiu ca orice clipa poate fi penultima, ma bucur si sant fericit, pentru fiecare clipa de viata.

| Delisha_4359 a răspuns:

De la supermarkethappy 3 grame la 10 mii smug

Întrebări similare