Aia se omoara unii pe altii. Cui ii mai pasa de carti de povesti din Antichitate?
Da m-am indignat pentru ca pe toti crestinii le tine parte Israelului, si practic sunt sigur ca e o nedreptate la mijloc, chiar daca conform Bibliei ca trebuia sa isi recupereze teritoriul pentru mine ramane un mister daca chiar au facut ceva justificat Evreii.
A apartinut Palestinei din moment ce Israel e o tara nou formata de catre americani.
Dar oare nu apartine ambilor? eu asa cred ca practic eerau amestecati acolo, nu erau separati,.
Din 500 îen s-au amestecat săracii de tot cu toți. Dar inițial a aparținut lor, evreilor.
Oke, si fiindca au fost cuceriti, de ce nu au acceptat asta? nou ni s-a furat din tara si nimeni nu a mai vrut sa ceara dreptate...
Nu era corect sa lase lucrurile asa?
Ei nu au avut țară, nu că le-au furat din țară... Nu au avut țară pentru mii de ani, în 1948 în sfârșit au primit și ei un pic de ajutor să aibă și ei o casă. Stai liniștit că și ei au vorbit greacă o bună perioadă.
Păi da, e corect ca atunci când vine unu mai mare și mai tare decât tine să-ți dea o mamă de bătaie și să-ți fure mașina iar tu s-o lași așa că e el mai mare și mai tare