Da, in decembrie 2018. Atunci aveam username bleble dar l-am schimbat. Si mi-ai zis ca esti ungur, cred ca tu erai.
Da, deci presupun ca chiar am vorbit atunci. Sincer nu mai vreau sa-mi spui de cazuri d-astea ca ma cam scârbește sa vorbesc de asa ceva.
De costoboci ai auzit? Se pare ca traiau pe teritoriul actualei Moldove. Deci nu cu Dragos incepe istoria Moldovei dar asta e!
Vezi ca nu citesti ce scrie omul? Unde am spus eu ca se numea Moldova? Eu am spus clar: " Se pare ca traiau pe teritoriul actualei Moldove." Doar ca limba romana e grea pentru "unii".
Se pare ca nu intelegi! Nu sunt moderator si nu eu iti sterg raspunsurile. Eu doar le-am raportat. Se pare ca nici altora nu le plac raspunsurile tale lipsite de bun simt!
Depinde de specie, se pare ca citesti mult dar nu destul.Afla ca sunt specii care se inmultesc partenogenentic,adica fara diversificare si o duc nu binisor o duc superbine.
Sint specii care se incruciseaza intre ele,tata fica etc fara absolut nici o problema.
Asta daca vorbim de evolutie,evolutia este un fass nu are ce evolua,Darwin sa inselat,omu de cand este pe planeta asta n-a vazut nimic nou,nici nu are ce,un organism odata specilizat adio evolutie,asta o spune chiar teoria deci cine sa mai evoluieze?
Eu cred ca cineva a facut toate speciile astea, apoi ele sau inmultit, unele au supravietuit, altele nu, asa diapar si in ziua de azi specii.
Deci nr de specii este pe cale de disparitie, nici vorba de evolutie.Nu spun ca dzeu sau mai stiu eu ce forta de asta religioasa a facut speciile, dar cineva le-a facut, dar nu natura, asta cu siguranta.Lumea vie de pe planeta asta nu apartine acestei planete,tot ce misca astazi aici este adus de altundeva,planeta avea doara apa paie si bataie, nimic altceva, era o cusca numa buna sa faca cineva o crescatorie
Darwin si altii nau adus nici o dovada ca speciile ar evolua, absolut nici una, de aia inca i se spune teorie, pentru ca n-a fost dovedita si nici nu cred ca o sa fie.