anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Desi are un creier cat un varf de ac, fluturele-monarh parcurge vreo 3000 km cand migreaza din Canada pana intr-o padure din Mexic. Cum reuseste insecta asta sa se orienteze?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
12 răspunsuri:
| harciog a răspuns:

Dupa instinct,condus la rindul lui de subconstient bazat,in cazul asta pe memoria celulara si, tot in cazul asta, singura celula fiind cea sexuala.

| MouSSEauChoColat a răspuns:

Salut! Poate ca asa este natura lor si se lasa condusi de insinct. Adica asa fac si albatrosii. Albatrosii sunt pasarile care calatoresc la cele mai mari distante si sunt foarte precisi in navigatia lor. Poate asa se intampla si cu fluturii-monarh.

| deejayoo a răspuns:

Prin unde radio cred asa cum fac si lilieciiwinking

| harciog a răspuns (pentru deejayoo):

Ma baiete, liliecii sint prin unde de radio locatie ceea ce difera si in nici un caz nu inseamna unde radio.

| deejayoo a răspuns (pentru harciog):

In primul rand esti analfabet iar in al doilea rand cel care a pus intrebarea trebuia sa raspunda nu tu.te bagi ca musca in lapte.

A vedea analfabetismul printr-o simpla virgula sau practic printr-o simpla inconvenienta intre scrierea veche sau scrierea noua reprezinta apanajul celor care n-au nimic de spus sau dar vor sa domine.Din partea mea iti urez succes pentru ca chiar nu ma intereseaza citi oameni iti gusta tie sau mie imbecilitatile.

| deejayoo a răspuns (pentru harciog):

Ete na se trezi einstein-ul din tine. termina mai ca esti un cocalar de tot rasul.nu mai veni tu cu fite si aere harciog posedat laughing

Bene,ma retrag.Te las pe tine sa-ti pui in evidenta "abilitatile"pentru ca eu n-am nici una.O zi buna si succes.

| shadovv a răspuns:

Cum reuseste si microprocesorul tau sa calculeze.

| CoquineNoire a răspuns:

Are Gps, d'oh!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La fel cum tu poti sta in picioare drept fara sa te clatini datorita urechiitongue La fel cum tu iti poti antrena atata de bine mintea incat de la 2-3 cuvinte rostite (varste fragede) sa ajungi la intregi ecuatii matematice.

| sabin89 a răspuns:

Da, vad ca va pricepeti. lolosaurus s-a apropiat cel mai mult. Intr-adevar, ei se folosesc de soare ca de o busola. Ciudatenia este ca soarele isi tot schimba pozitia. Deci, cum o reusi creierul sa receptioneze si sa foloseasca informatiile despre timp si spatiu? Ramane sa mai studiem.