Daca ai supravietuit impactului emotional dupa interviul cu Andreea Marin, e clar ca tu esti cel puternic mental, frate!
Sigur ca trimiterea catre "Ring My Bell' starneste oaresce confuzii dar...
Consider ca femeia este mai puternica si stie sa ascunda mai bine durerea decat barbatul
Bărbații inteligenți depășesc cu mult tipul ăla de femeie puternică, capabilă să treacă peste orice cu zâmbetul pe buze.Nu știi niciodată ce gândește și/sau ce-l preocupă pe un bărbat deștept.
Nu cred că ține de sex tăria de caracter, ci mai degrabă de inteligență.
Baftă!
Realitatea iti da dreptate
barbatii se indragostesc mai rapid
barbatii iubesc mai mult
barbatii sufera mai mult dupa o despartire
barbatii se sinucid de 3 ori mai mult ca o femeie
barbatii dupa ce o patesc o data raman pe viata cu acea amintire femeile iubesc mai greu
femeile cica mint mai mult asa am auzit
femeile dupa 2, 3 zile deja au pe altu cica din iubire
femeile se prefac foarte bine
nu vreau sa par misogin la raspunsul tau,de vina e si societatea daca esti baiat nu poti exprima emotiile deci le tii in tine asta nu te ajuta dupa o despartire, femeile au mai multa experienta emotionala, barbatii fizica cred e logic asta, asta explica asa zisa diferenta, barbati prefacuti exista si de astia, barbati care inseala etc
nu putem generaliza
eu personal nu cred in iubire cred ca exista doar ipocrizie mascata pentru un scop atata tot
Nu are nicio importanta sexul, orice fel de generalizare este tampita.
P.S: De obicei persoanele mai nesimtite sunt mai rezistente dpdv psihic.
Raspunsul tau e atat de interesant incat ma obliga sa-ti adresez o mica intrebare: tu cum te-ai declara din punct de vedere psihic?
Mai sunt si persoanele cu standarde inalte care sunt rezistente.
De cand ma stiu niciodata nu mi-a placut sa ma autoevaluez, deci trebuie sa ma crezi pe cuvant ca habar n-am sa-ti raspund la intrebare. Ii las pe altii sa ma aprecieze/judece.
Am spus ''de obicei'' nu ''intotdeauna''
Nu stiu ce ai inteles tu mai exact, dar eu am adaugat doar.
Tre' sa ai tu undeva in adancuri o parere despre tine. Ceilalti te pot judeca gresit...
Este destul de evident, barbatul a fost creat pentru a fi puternic din punct de vedere fizic, pe cand femeia, a fost conceputa pentru a fi mai puternica d.p.d.v. intelectual/emotional/mental/psihic/etc
Părerea mea e că femeile cedează psihic mai ușor decât bărbații. De exemplu, depresia e de 2x mai des întâlnită în rândul femeilor.
Mi se pare nostim că mai multe femei încearcă să se sinucidă dar mai mulți bărbați reușesc.
"dar mai mulți bărbați reușesc"... pai suntem mai buni si la asa ceva.
Femeile vor sa se considere egale. Slabe sanse.
Ai un mod tare interesant de a-ţi construi întrebările
Din câte am observat eu, aş spune că femeile trec mai greu peste astfel de momente, dar se pricep mai bine în a-şi pune o mască de "totul e în regulă" şi de a se preface că au uitat repede toată întâmplarea, că sunt puternice şi hotărâte, dar de multe ori se întâmplă să fie mai fragile şi sensibile la astfel de dezamăgiri şi suferinţe ale vieţii. Tot din câte am observat eu, bărbaţii par să îşi controleze mai bine sentimentele/emoţiile şi astfel se "repară" mai repede de aceste lucruri negative prin care trec. Dar nu generalizez, în niciun caz, depinde de la om la om această reacţie la diferite situaţii. Eu doar am spus ce am observat că se întâmplă în destul de multe cazuri, mai ales dacă mă iau şi pe mine ca exemplu; eu am ajuns să mă pricep destul de bine în a mă preface, să pretind că totul e roz când de fapt nu e ş.a.m.d.
radu75 întreabă:
Castronek12335 întreabă: