Acum e Razboiul subiectul principal. Inainte cand raceai un pic, era direct corona.acum nu mai ai nevoie de vaccin. De nimic.
A fost totul politica
Oamenii prezinta simptome, covidul se transmite.
Suntem vaccinati, avem imunitate de turma si varianta care circula este mai putin periculoasa. Oamenii nu mai ajung la terapie intensiva si lucrurile se trateaza acum mai usor.
Iti este suficienta explicatia?
Si cele 6milioane de decese provocate de covid tot politica?
Numai eu stiu 2 persoane care din cauza politicii au ajuns la spital pe oxigen. Si eu nu stiu multe persoane asa din fire.
Altul cu "dintr-o dată nu se mai aude nimic"
Care "dintr-o dată"? Numărul de cazuri a scăzut treptat în decurs de luni de zile, așa cum era normal să scadă. Nicidecum "dintr-o dată".
Orice pandemie are o perioadă de creștere și o perioadă de descreștere. Există în continuare cazuri, există în continuare transmitere, dar intensitatea este mult mai redusă pentru că o mare parte din populație a căpătat un anumit grad de rezistență, fie prin vaccinare fie prin îmbolnăvire.
Nu este ca și cum ieri erau 10.000 de cazuri și astăzi sunt zero. Asta ar fi însemnat "dintr-o dată".
Suficientă explicația?
Ai auzit de epidemii? Cand apare o epidemie noua, omenirea este nepregatita atat din punct de vedere medical, cat si social sau preventie. In plus, sunt boli, cum este si gripa, care au cicluri periodice in functie de anumiti factori.
Are dreptate "suntserios": au murit milioane de oameni. Asta este minciuna? Nu as dori nimanui sa ajunga la terapie intensiva cu aceasta boala. Desi se mai ajunge si in przent, dar cazurile sunt mai putine si mai usoare.
Nu ti-as dori sa ajungi cu covid la terapie intensiva. De 3 saptamani a iesit din spital un vecin d-al meu care a avut covid si mi-a spus ce a tras.
D'ohhh, logic că acum războiul e subiectul principal. Ar fi culmea sa nu fie.
Auzi, da ai idee de ce nu mai e nevoie de vaccin acum?
Ba mai ajung, la fel cum si inainte ajungeau unii cu gripa banala, doar ca razboiul si criza economica sunt subiecte mult mai juicy pentru presa, atita tot...
Ajung, dar e un numar constant cum era oricand in cazul bolilor respiratorii. Nu cred ca mai dau pe afara sectiile de ati si nici nu se mai carantineaza spitale
Nici de gripa spaniolă nu se mai aude nimic de prin 1919. Nici despre moartea neagră din secolul XIV.
Ba da, gripa spaniola nu a disparut complet, revine prin epidemii de gripa. https://www.history.com/news/1918-flu-pandemic-never-ended
Nu ai trait intr-o minciuna,a fost vorba de o boala,la care s-a facut reclama mai multa.
Daca este minciuna? Reclamele mai mereu cam mint,zic eu,deci sa si mintit,sa si facut us de forta,de putere,dar in realityate este o boala,banala,banala pentru tarile in care exista de multa vreme,la noi sin rest unde oamenii nu sau intilnit cu boala asta,a parut a fi ca o sperietoare,asa se intampla cand experimentezi ceva nou pentru tine.
Cum zic s-a facut uz de multe sa se faca bani,se pare ceva s-a intamplat si toti alearga inebuniti dupa malai,din orice,sa vina si pe maicasa sa faca bani.
Oamenii mai prezinta simptome,unia,iar numarul este tot mai mic,probabil nu mai sunt focare,deci responsabilul pentru aceasta boala sa diminuat f mult.
Orice populatie are cresteri si scaderi fata de normal,asa o fi fosrt si cu agentul asta,so fi aflat in virf,acu deja este in cadere libera,sansele sa mai contactezi is destul de mici.
Ca urmare cand nu mai ai focar,scad si persoanele infectate,ca urmare treci la alt scenariu cauti alt film,asa aparu in scena razboiul acu toti is canalizati pe razboi,cand sor plictisi sau so stinge si ala,nu-i problema,deja guvernantii au invatat lectia,gasesc ei alte filme, posibilitatile de aparitie de filme noi is tot mai mari ca procent, cit mai multa opulatie, filme si mai multe, asa ca sa ne atinem de aici inainte.
Sa vezi deacu minciuni adevarate guvernantii deja sau scolit acum, is profesionisti deja.
Nu ai observat ca atunci cand era covid nu mai exista raceala.
Toti aveau covid, nimeni nu era racit/gripat?
Acum exista raceala/gripa, dar nu mai are nimeni covid.
Lumea s-a vaccinat, alții s au imunizat, tulpina care circula acum este mai puțin periculoasa. O pandemie tine câțiva ani 2-5 ani, se știa lucrul asta de la început.
anonim_4396 întreabă: