Cred că ești ironic.
Știi bine că este exact la fel. Genetica e la ea acasă, fie fertilizarea e in vitro sau nu.
La fel, pentru ca si in vitro primeste gene la fel de la ambii parinti, doar ca in vitro ovulul este fecundat cu "ajutor" de spermatozoid in laborator si nu in corpul femei ca in mod normal.
Rapsunsul era mai simplu, Omul este un Animal Biped, instinctul de reproducere este general valabil indiferent de modul de conceptie
Orice om se naste cu niste instincte; cel de a respira, cel de a se hrani, cel sexual.
Cat despre fertilizarea "in vitro", mai documenteaza-te!
"Of, of, ce pacat!"
Nu poate muri piticul, de dragul postarii mele,
Iar atunci cind sint mai grele,
Sta ascuns dupa perdele!
Am sa ma documentez, stimata doamna...dar la "Botanica"; si mii de scuze pentru gluma! Doar postarea era o ironie, replica insa, o gluma. O seara placuta!
Te-ai exprimat gresit.Inmultirea este un instinct, nu ceva ce se mosteneste.Este logic ca si cei in vitro sa aiba acest instinct, fiind unul al fiecarei specii.
In primul rand creierul elibereaza hormoni care barbatul va observa femeia il atrage sexual acum daca barbatul va face sex anal cu ea,nu vor vi stramosi dar se cunoaste faptul ca ne-am ridicat in picioare ca sa facem sex fata in fata, indiferent daca e vitro sau nu acea vietate provine din acelasi celula ca noi toti =acelasi stramos comun, as fi curios daca sar crea o viata fara spermatioz si ovul cum sar comporta acea vietate, inca ceva totul tine de evolutie gandeste ca existam ca sa facem sex biologic, daca nu facem sex intram in depresie, nervozitate
Rainmaker întreabă:
xVladutzikux întreabă: