Cine nu vrea nu se duce acolo si gata. Daca nu te duci dar tot te afecteaza ai o problema.Fiecare are dreptul sa faca ce vrea. Poate cineva vrea sa se duca.Nu poti sa le interzici asta.
Daca fiecare ar spune ce ar vrea china nu ar fi unde e,ar fi ca Romania care importa totul si suntem platiti pe salari de nimic conduci de fmi da asta suntem,omul nu are nevoie de aiureli de astea,omul are nevoie de mancare, liniste, loc de munca, o viata decenta, nu partide politice care sa fure tara
Tradatori,hoti de tara trebuie pedepsiti asa cum se poate,in china au fost multi tradatori care au vrut sa tradeze china desigur americane acesti eroi ai democratiei vor distrugerea economiei chineze,de ce nu pui poze cu sclavi englezilor? cu victimele americanilor?
de ce nu scrii ca americani tiau omorat propi oamenii ca sa ucida persoane nevinovate sa inventeze razboaie pentru petrol, si de Romania da sa se afiseze ce faceau studenti care terminau un liceu, pensionari etc
termini un liceu
nu ai loc de munca
o locuinta
nu ai experienta, calificare, practic nu ai nimic te angajezi pentru 200 de euro chiria find de 100 de euro, sa vedem cum a fost atunci si cum e acuma, nu propaganda americana
toti care au fost au meritato
Nu,nu doresc sa vad hoti, tradatori de tara, toata ziua i vad la tv desi as vrea sai vad si pe astia tot acolo, americani astia si propaganda lor de distrugere de economi, totul e o minciuna menita sa creeze o parere negativa asupra chinezi
Nu inteleg de ce nu consideri aceste expozitii educative. Sunt foarte bune mai ales pentru studentii la arte(desen/pictura), sunt niste studii excelente asupra corpului uman.
Artistii erau pana acum obligati sa mearga la morga sa faca astfel de studii.
Decat sa putrezesc in Pamant pentru restul eternitatii prefer sa fiu expus. De ce? Fiindca nu vad ce respect imi ofera faptul ca altii ma duc cu parada prin oras cu hoti in fata ei, apoi ma plang 3 ore si ma baga in Pamant. Mi se pare chiar stupid.
Cum am zis, as prefera ca dupa ce mor sa fiu tratat astfel decat sa fiu ingropat.
Daca membrii gruparii nu-si dau identitatea de la inceput cine crezi ca plateste ca sa le afle lor identitatea? Vrei sa mai bage o familie in inchisoare daca ii descopera identitatea?
Pozitia ar fi pur artistica. Si Da Vinci a pictat oameni in...aaa... Si Van Goch, si Monet, si Dali au pictat femei goale, etc.
Acum hai sa vorbim de drepturile omului.
De ce consideri ca o inmormantare este buna? Ok, devii nutrienti pentru plante si un taran din cealalta parte a lumii are recolta buna. Eu totusi as prefera sa fiu ars. Sau de ce nu prezentat, pana la urma ai parte de atentie si cineva poate-si mai aminteste de tine(ca tot mare parte a populatiei planetei traieste si moare in obscuritate).
Eu nu am spus ce parere am, am postat doar o intrebare.
A, atunci imi cer scuze.
Bianca26bb întreabă: