Logica ne spune ca studentul, indiferent cum s-o fi chemind, avea dreptate.E logica ceva de necombatut? Imi veti spune ca;-Nu cu argumente.Va spun ca va veti afla in trairile voastre pe marginea unor prapastii si, dincolo de orice logica care spune din start ca nu puteti supravietui se va trezi lumea cu voi in viata.Va spun sincer ca acel adevar,din acea clasa trebuia sa ramina numai acolo. Odata depasite granitele acelor oameni si, mai ales, tot repetindu-se nu va deveni decit un slogan fara valoare.
Ce scrie aici e total diferit din ce a scris Einstien in cartea sa. Si in fond, Albert Einstien era ATEU. Nu credea in dumnezeul pe care il veneara totata luma si in Iisus. Credea intr-o forta superioara care a creat viata si a trecut mai departa lasnad aceasta viata sa se dezvolte.
NU Dumnezeu a creat raul. Raul a inceput odata cu Satana.Cand Satana a fost un inger a lui Dumnezeu.Satana s-a enervat sa tot asculte cei spunea Dumnezeu, asa ca Dumnezeu l-a scos din Rai.Din acel motiv acum exista rauul
Pesemne ca Einstein nu a citit atent Biblia, ca daca ar fi facut-o ar fi vazut ca in Biblie este rezolvata clar aceasta problema!
De la inceput am crezut ca e o pierdere de timp, apoi am citit un comentariu care m'a facut sa citesc dialogul asta.Am ajuns la concluzia ca aveam dreptate...
Daca ai pus acea intrebare e clar ca tu nu crezi nimic esti nesigura si Dimnezeu a crear raul El nu E rau dar binele ce inseamna fararau, curajul fara frica bucuria fara tristete binele nu ar valora nimic fara rau
Da, de acord pana la partea cu omul creat de maimuta. Einstein nu auzise inca de ADN la varsta aceea, ADN-ul me-a dat de gol suntem niste maimute modificate. Bineinteles ca noua ne place sa credem ca suntem extra, altfel, speciali si nu am aparut ca celelalte vietuitoare. Dar pentru cei care nu cred, faceti un exercitiu: imaginati-va cum au aratau stramosii vostri acum 200 de ani - probabil ca aratau ca niste oameni nu? Ei acum derulati in spate cu 4 miliarde de ani - oare cum o fi aratand?
Apreciez faptul ca incerci sa schimbi lumea spunand astfel de lucruri dar ar fi mai bine sa te gandesti bine inainte de a scrie ceva. Ai dovezi ca e EINSTEIN? Da ai... el era un om foarte destept si probabil ca ai dreptate.Am recomandat aceasta intrebare pe facebook si nu am de gand sa dau inapoi... mi-a placut! sarbatori fericite!
Stie el ce stie, am intalnit si eu multe persoane invatate cu multe studii cu aceeasi parere ca si dl 13.bv totusi ar mai trebui sa studiezi un pic bv
Draga francesca ``Raul a inceput odata cu Satana``acest satana avea un nume adica lucifer dintre care cunostintele care le am eu despre acest lucifer si nah povestea cu ingerii decazutii si asa mai departe se refera la faptul ca:::lucifer sa razvratit impotriva creatorului din tentatia de a cunoaste necunoscutul! adica ceea ce ai era interzis sa faca
Omul este una din ultimele fiinte aparute pe Terra. Noile descoperiri arata aparitia primului hominid acum 3-4 milioane de ani in urma si prezenta homo sapiens numai acum 250000 de ani.
In anul 1974 a fost descoperit in Etiopia scheletul unui hominid datand de peste trei milioane de ani. Acest hominid se pare ca mergea pe doua picioare stand drept, dintii, formati din molari foarte mari, aveau deja caracter uman. El apartinea familiei "australopitec". Craniul acestei clase are dimensiuni modeste de 600-800 cm3.
Evolutia omului a avut loc foarte lent. Omul progresa din etapa in etapa in functie de dezvoltarea sa cerebrala.
Astfel apare "homo habilis" care este obisnuit cu viata in grup. "Homo erectus" este primul care cunoaste focul. Fata sa incepe sa se aplatizeze. Volumul cavitatii cerebrale are o marime medie de 1000 cm3. El apare cu 1, 5 milioane ani in urma.
In continuare apare "homo sapiens". Acesta are un creier voluminos de 1500 cm3. Este "intelept", isi ingroapa mortii si incepe sa deseneze pe peretii pesterilor. Resturile fosile ale acestei clase pot fi intalnite pe toata suprafata globului. Scheletul sau se aseamana cel mai mult cu cel descoperit in 1868 la Cro-Magnon, in Dordogne. "Cro-Magnon" este stramosul nostru direct. Din el provine omul modern "homo sapiens sapien
Fiecare element al familiei "homo" a dominat planeta pentru o perioada de timp dupa care a disparut. "Homo sapiens sapiens" a existat de peste 35000 de ani. Acest lucru dovedeste posibilitatea sa de a se adapta la toate! citeste asta mai desteptule si o sa intelegi si uh
Dumnezeu a creet totul perfect doar ca lucifer vazunduse cel mai puternic inger a vrut sa stea pe scaunu de dominie a lui Dumnzeu si alaturi de el sau alturat 30% din ingerii lui Dumezeu care au devenit demoni Dumnezeu nu obliga pe nimeni sa i slujesca lui asa si la ingerii sai nu ii obliga sa stea cu el e liber sa plece si din aceasta cauza satan a fost azvarlit pe pamant. Iar pe adam si eva ia pus la incercare sa vada daca sunt credinciosi cu adevarat. ca daca nu pacatuiau satan nu exista astazi si nu erau atatea nenoriciri era totul perfect. Dumnezeu iubeste neconditionat si e liber fiecare sa aleaga si dupa ce a ales pote oricand sa renute nu il oblifa sa stea cu el
Da,nu prea cred ca acel student se numea Albert Einstein. Einstein nu era altceva decat un pantheist(cv legat de metafizica) adica un fel de ateu. Daca credeti ca Einstein il iubea pe Dumnezeu,va inselati. El nu credea in Dumnezeul Bibliei,credea in Dumnezeul Naturii. Credea in Teoria Evolutiei omului din maimuta. Dar Teoria Evolutiei nu este adevarata,Dumnezeu este creatorul omului. Exista si dovada: Biblia. Deci, acel student nu era Albert Einstein, dragilor. Nu era.
Ei bine, si ce ar trebui sa inteleg eu din asta?
Ca stii sa dai copy paste la niste referate, pe care le iei de bune fara a incerca sa sapi sa vezi ce este in spatele lor?
Cum ramane cu ADN-ul deci, ce spune el suntem sau nu rude cu cimpanzeii?
La fel si eu, nu regret pentru acele cateva minute care le-am pierdut citind asta!
Hai ba frate... imi pui mie aici Einstein? come on man! credeam ca a fost un coleg daltau
Foarte interesant, în timp ce citeam, mă întrebam: "de unde atâta logică, atâta inteligenţă?", iar după ce am terminat de citit, mi-am zis: "acum se explică... Albert Einstein".
Mi-a plăcut.
Fara nici o suparare, nu ai inteles nimic din ce ai citit. Dumnezeu e SINGURUL ZEU[adevarat]. Atunci de ce nu ar fi adevarat si faptul ca ne tragem din maimuta...si faza cu big-beng-ul, nu incercati sa complicati lucrurile.Ni se da clar ce s-a intamplat...degeaba incercati sa ascundeti adevarul.e in fata ochilor vostri, si cum scrie si mai sus, tu nu crezi pentru ca iti lipseste Dumnezeu.
O zi buna sa ai!
Albert Einstein era foarte ganditor, si si-a dar seama prin logica, ca acele lucruri de fapt nu existau ci erau upusul unui lucru ce exista.
Sincer nu conteza cine a spus asta conteza ca este adevarat...
Dumnezeu a creat totul:caldura-frigul,lumina-intunericul,binele-raul dar tot Dumnezeu ne-a ''predat'' cum sa fim mai buni, sa facem lucruri bune,dar ne-a lasat si alternativa de a face rau si in cel mai rau caz de a ajunge criminali, hoti etc.El a creat toate acestea:raul, binele dar ne-a lasat sa alegem sa fim responsabili de soarta noasta si de felul in care vom fi caracterizati de lume! Buni sau rai depinde doar de noi!
P.S.:asta e doar parerea mea...