| Accero a întrebat:

Dumnezeu, O forta sau doar nimic?

Astept argumente!

47 răspunsuri:
| Elynad a răspuns:

Alegand intre cele doua variante si extinzand conceptul de forta dincolo de perceptia fizica, O forta!
Ca argument, pentru ca s-a vorbit in raspunsurile anterioare de teoria evolutionista, Dumnezeu a pus bariere clare impotriva evolutiei sub aspect biologic. Conform teoriei evolutioniste, natura este dornica de evolutie. dar cea mai facila cale de evolutie este incrucisarea intre specii. Specii diferite nu pot procrea. Asta este, in opinia mea, bariera pusa de Dumnezeu! Altfel am trai astazi intr-o lume de cosmar!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ambele si multe altele, in functie de ce doreste fiecare.

| Inferno a răspuns (pentru kikatsuki):

Ca sa intrebe incultii.

| Inferno a răspuns (pentru kikatsuki):

Raspunsul acesta este pentru toti acei nestiutori care nu au habar de faptul ca afirmatia in sine nu reprezinta un argument al afirmatiei.
Afirmatia: Dumnezeu exista/nu exista. nu reprezinta un argument valid al afirmatiei Dumnezeu exista/nu exista.

| Cristian2003 a răspuns:

Normal ca exista

| dragos38 a răspuns:

Ma amuza intrebarea ta, d-zeu daca este o forta sau nimic, sistemul solar este doar o particica din imensul univers un fir de praf ca sa zic asa, toate acestea nu au aparut din nimic toate legiile fizici, chimiei au fost create de divinitate, codul genetic, care este super comlex a aparut de la sine? nu.tu-ti pui problema de ce exista razboaie, boli, si alte rele. asta este din cauza ignorantei noastre. vad ca suntem pe punctul de a ne autodistruge.de fapt este o lupta intre cei care au inteles sensul vietii, si cei care nu il inteleg si nu dau 2 bani pe natura

| ViseleSmulgGratii a răspuns:

O metafora prost inteleasa.

| usuk a răspuns:

Depinde

| OOOLEOOO a răspuns:

O forta pentru cine crede in el, un nimic pentru cine nu crede in el.

Totul tine de perceptie.

| Ðσℓℓ a răspuns:

DUMNEZEU EXISTA ESTE ATOTPUTERNIC!
Unii poate ma cred nebuna dar am credinta nu stiu ce zic atii dar DUMNEZEU este TATAL nostru din ceruri!

| gabriel123456789 a răspuns:

Este creatorul lumii

| NumeciudatT a răspuns (pentru Mădă0611):

Interesant.si eu cred tot asta...

| MultPreaInteleptulTractorist a răspuns:

Forza Dumniezo forza Dumniezo ale ale.
Are putere

| CherryLove a răspuns:

Dumnezeu este ATOTPUTERNIC! este Creatorul Suprem al intreg Universului.
Va indoiti de puterea Sa cand va este bine, cand e liniste si pace, dar cand se zguduie Pamantul in cutremure cand tuna afara de crapa cerul in fulgere va temeti si va rugati sa fiti teferi.
Pana si atei incep sa creada in Dumnezeu cand se intampla acestea.

Mintile intunecate ale unora ma vor contrazice zicand ca acestea sunt fenomene naturale, asa este dar sa ne gandim cine le-a creat pe acestea si in mainile Cui sade aceasta lume...

| Lizzu a răspuns:

Nimic- atunci cand vine vorba de cel infatisat de biblie.
O forta - atunci cand incerci sa iesi in spatele mintii si sa observi totul intr-un mod cat se poate de obiectiv.

Un ceva. Cred ca este undeva acolo.
Numele lui nu e dumnezeu asa cum l-au numit oamenii.
Trebuie sa existe ceva pentru a tine tot haosul sub control.
Cred ca fara "el",toate ar lua-o razna.

Cand ma gandesc la corpul uman, la anatomie,la functionarea tuturor celulelor si organelor, imi vine in minte o inlantuire logica si bine pusa la punct.
Daca ceva se strica in acea inlantuire, un punct oricat de mic ar fi, atunci intervine haosul in tot organismul, in toata inlantuirea.

Asa cred ca este si cu universul si functionarea lui.

| Lizzu a răspuns (pentru anonim1):

Nu ai dovada...

| Accero explică (pentru CherryLove):

Nu m-am rugat, niciodata la dumnezeu cand am dat de greu, am trecut peste toate fara sa ii cer ajutorul deci mai sunt si exceptii.