| Marian3rd a întrebat:

Dupa ce murim sa zicem ca vom ajunge in RAI care ar mai rolul existentei noastre acolo?

9 răspunsuri:
| alex100ha a răspuns:

Pai se stie ca acolo e viata vesnica, deci acolo poti face ce vrei.ex:ma joc pe metinul din rai)vb cu cineva pe internet rai, pai asa cum iti duci viata acum, tio duci si acolo, doar ca faci orice si probabil nu dormi.Iti zic eu, nu te plictisesti acololaughing Daca ajungi in iad... nici nu vreau sa imi imaginez cum e.") ori cum funda pliz

| Marian3rd explică (pentru alex100ha):

Cum asa, voi avea metin in rai? big grin
Ce tare, dar tot nu cred! raised eyebrows

| Hombre a răspuns:

Sa stam tolaniti pe iarba verde, sa facem sex de cate ori avem pofta si sa privim pe fraierii de pe lumea asta cand unelteste unii impotriva celorlalti.

| Vizitiul a răspuns:

Un rol impus de regizor.

| Hopefree a răspuns:

Hmmm...interesant dar in biblie Dumnezeu nu ne promite viata in cer ci aici pe pamant, deoarece insusi Dumnezeu a spus ca pamantul va dainuii pentru totdeauna.Intr-adevar va exista viata vesnica, dar aici pe pamant deoarece in Isaia 65:21 pana la versetul 25 arata unde va fi acest rai sau paradis.In plus Dumnezeu mai spune in Psalmul 37:11 ca doar cei buni vor mostenii pamantul. Sper ca am reusit sa te fac sa intelegi cate ceva.Numai bine iti doresc!

| Woodenpints91 a răspuns:

Păi,nu cred că îţi dă cineva voie s-o arzi toată ziua prin grădina aia cu berea în mână şi ţigara în bot.
Şi oricum, raiul nu există.

| Romanian a răspuns:

Oare,daca dupa ce am muri,am disparea de tot,am deveni neant, nimic, atunci am mai avea scop?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing Raspunsuri amuzante gasesc mereu la intrebari despre Rai si Iad dar acestea parca le intrec pe toate. Mai ales partea cu internetul in rai...
Tind sa cred ca partea cu Raiul si Iadul e doar manipulare in masa. Logic nu? Daca omenirea nu s-ar teme de nimic(Iad) probabil ar fi mult mai mult rau in lume.
Adevarul este ca nici tu, nici eu nu stim ce va fi dincolo si trebuie sa te impaci cu ideea astatongue

| sabin89 a răspuns:

Imi imaginez un TPU in Rai, unde sa primesc si eu in sfarsit funde din belsug. Ca aicea abia primesc cate una la doua saptamani. Si tare sufar.

Întrebări similare