Cateodata iti vine sa te omori stiind ca parinti te vor omori daca nu fac lucrurile "bune" cum ar fi scoala... daca nu treci...Sau majoritatea se omoara pentru ca l-a parasit iubita/iubitul:O
Pai esti un las pentru ca te omori si esti curajos pentru ai curaj sa o faci
Lasitate si disperare. Unii vor sa atraga atentia si sa ameninte doar dar sa nu faca acest lucru. uneori e si manipulare
103 Raspunsuri?! Baa! Voi sunteti nebuni! Si dintre care sunt cel mult 25 ceva mai inteligente... apoi urmeaza cele vreo 30 care se repede...iar restul sunt de gen: "lasitate"/"prostie"/"disperare".103 mail-uri pentru cateva raspunsiri bune chiar nu se merita
Cu siguranta cei care fac asta o fac din disperare. Exista anumite momente in viata cand simti ca nu mai poti sa faci fata unei anumite dureri sau stresului. Atunci crezi ca singurul lucru care poate opri durerea respectiva este sinuciderea. Insa ea nu este o solutie. Dumnezeu ne incearca pe toti, pe altii mai mult sau mai putin. Cand simtim ca nu mai puteam, avem nevoie ca cineva sa fie langa noi, sa ne asculte. Traiti-va viata ca este frumoasa si cu rele si cu bune!
Si eu cred ca e un act de curaj, iti trebuie mult tupeu sa duci la capat un asemenea gest
Lasitate si curaj...50/50 Ii este frica sa traiasca dar a avut curaj sa-si puna capat zilelor
Lasitate...deoarece te sinucizi din anumite nimicuri, si nu dai dovada de curaj ca sa iti imfrangi temerile
Este clar ca e lasitate, cand sunt ing¡fundati in probleme prefera calea cea usoara, trebuie sa iei viata in piept si sa razbesti prin tot si sa nu renunti niciodata
Cei care se sinucid de obicei au probleme...iar daca te sinucizi dai dovada de lasitate
Dupa parerea mea este un gest ce denota lasitate, din moment ce nu mai vor sa lupte cu greutatile de zi cu zi.
iSaidNo întreabă: