| Steregoi a întrebat:

E careva fericit in mod absolut in aceasta lume?

Răspuns Câştigător
| MynameisRoxana18 a răspuns:

Nu,nu ai cum

40 răspunsuri:
| MyrusVyrus a răspuns:

Salut clan pamantean! Viata este frumoasa mai ales cand ai fantezii cu extraterestrii

| anonimg a răspuns:

Ce inseamna raspunsul acesta jignitor? Un astfel de raspuns nu face pe nimeni mai fericit -nici pe tine, nici pe acela caruia i l-ai adresat, nici pe noi ceilalti.

| Olga12 a răspuns:

Da

| PumpkinDoll a răspuns:

Da,eu sunt cel mai fericit cand nu-i vad fata lu' tata

| Nemessys a răspuns (pentru MynameisRoxana18):

Eu, da. big grin
Daca fericirea ta depinde de cineva sau ceva si nu stii numai de fericire interioara, atunci imi pare rau de tine. big grin Nu ma mir ca esti trist mai tot timpul si ca iti vine greu sa crezi ca mai este cineva fericit xD.

| cristi202 a răspuns:

In conditiile in care un intelept spunea ca "omul se naste sa sufere precum scanteia se naste ca sa zboare", si eu cred ca avea dreptate, crezi ca poate fi cineva fericit, fara nici o umbrire a fericirii lui, pe lumea asta?

| Steregoi explică (pentru cristi202):

Omul atât de decăzut a ajuns încât crede ca bine fara rău nu exista.

| cristi202 a răspuns (pentru Steregoi):

Nu e o credinta, e o realitate. Binele si raul coexista impreuna in lumea asta. Ai vazut tu un bine care sa fie doar bine, sau un rau care sa fie doar rau, fara urma de bine? Chiar si cele mai bune lucruri au in ele saminta raului, si cele mai rele au ceva bun in ele.

| Steregoi explică (pentru cristi202):

M-am referit la binele absolut dinainte sa apăra mândria in Lucifer sau Adam si Eva inainte sa fie ispititi. Oamenii au uitat sau nu stiu ce înseamnă bine absolut fara rău.

| cristi202 a răspuns (pentru Steregoi):

Da, cum zici, au cam uitat.

Întrebări similare