anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E posibil să îţi visezi viitorul? Ştiu că există cărţi,filme, documentare despre asta.Dar...se poate întâmpla în viaţa reală?

9 răspunsuri:
| RandomQuestionsAndAnswers a răspuns:

Daca am visat ceva si peste 1 an s-a implinit dar numai cand s-a implinit mi-am reamintit visul se pune? big grin

| Gizăz a răspuns:

Nu. E ficţiune.

| Gizăz a răspuns (pentru RandomQuestionsAndAnswers):

Nu. E o coincidenţă. Aşa e "programat" creierul uman. Vede legături şi unde nu-s. Treci peste asta prin educatie şi-un dram de inteligenţă.

| stefaniastefi a răspuns:

Eu cred ca nu deoarece Dumnezeu poate schimba oricând vrea viitorul așa ca viitorul tău depinde de Cel de Sus.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu.

| shadow72 a răspuns:

Nu..pentru ca viitorul e influentat de faptele tale de zi cu zi deci e imposibil sa visezi ce v-a urma

| anonimg a răspuns:

Numai daca Dumnezeu il va descoperi, deoarece El este singurul care stie mai dinainte ce are sa se intample.

| WittyWy a răspuns:

Se numesc vise premonitorii. Visele de obicei au o anumita semnificatie si pot sa contina si anumite simboluri. Visele mai pot exprima si dorinte sau frici ascunse in subconstientul tau.
Am avut si eu cateva vise premonitorii, care s-au intamplat la o perioada scurta de timp, dar mna, nu a fost identic visul cu ce s-a intamplat in realitate ca iti dai seama ca nu stiam c haine o sa port eu sau altcineva peste cateva zile.laughing A fost asemanator. S-a pastrat esenta. happy

| Mayar a răspuns:

E posibil sa visezi episoade/scene din viata ta, gen - o intamplare scurta. Asta nu e exclus. Dar nu e probabil sa visezi lucruri cruciale.
Tu vezi, traiesti, simti, auzi, etc tot ce se intampla in jurul tau si tot ce are legatura cu tine. In creierul tau toate se depoziteaza, chiar daca peste unele ''se depune praf''. In timpul visului, sunt 'dezgropate' unele amintiri de te miri cand si imbinate cu filme, lucruri recente, pe care le-ai trait, vazut sau despre care ai auzit. Se formeaza niste legaturi ciudate in creierul tau, fara noima, care sunt de fapt visul.
Astea nu pot prevesti viitorul. Poti eventual sa visezi ceva ce si constienta stii ca e foarte probabil sa se intample, sau lucruri de care iti e frica, si iarasi, e destul de probabil sa se intample. Deci, nu visezi nimic despre viitor ce nu ai sti in mod normal, constienta fiind.