| wtxwhdxifdjebdd a întrebat:

E posibil sa ne controlam hormonii,inclusiv cei de crestere, sau hormoni pe care sa ii folosim in beneficiul dezvoltarii boastre si sa creem altii prin intermediul vitaminelor aflate in sperma doar prin gand/comanda cerebrala initiata de noi? Daca stau sa ma gandesc bine nu pare ceva imposibil.Adica resurse de crestere sunt de ce nu le-am putea "cultiva"?

Răspuns Câştigător
| ViseleSmulgGratii a răspuns:

Tot organismul este controlat de subconstient(inclusiv doza de hormoni). Deci, ai control 100% asupra lor.

3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

In sperma exista cantitati atat de infime de vitamine incat nu le putem folosi la nimic.
Nu putem sa comandam activitatea hormonala prin comanda voluntara.
Vei invata in clasa a opta cam cum functioneaza sistemul nervos autonom si vei intelege atunci de ce este imposibil. Nu ti se pare imposibil fiindca nu ai deloc cunostinte in domeniu si nu intelegi ce se petrece.

| wtxwhdxifdjebdd explică (pentru Brigaela):

Am terminat a opta si n-am invatat nimic laughing. Bine, in sperma sunt canittati infirme de vitamine, dar nu e posibil prin alte mijlaoce, sectoare ale organismului unde se acumuleaza vitaminele? Vasele sangvine/sangele, de exemplu.Sau alte unitati organice.

Brigaela
| Brigaela a răspuns (pentru wtxwhdxifdjebdd):

Vitaminele nu se acumuleaza nicaieri in organism, asta cu siguranta era in carte. Si modul de functionare al sistemului nervos autonom. Poate ar trebui sa reiei niste cunostinte elementare inainte sa emiti supozitii stranii.