| CryChristiAN a întrebat:

Einstein se intreba daca Universul este finit sau infinit.Acum intreb eu: prostia este finita sau infinita?

Răspuns Câştigător
| AliveOne a răspuns:

Prostia este clar infinita cu cat evoluam mai mult cu atat mai mult evolueaza si prostia prin urmare acest ''numar'' duce catre infinit.

14 răspunsuri:
| sabin89 a răspuns:

Mai, aveti ce aveti cu prostia. Care mai de care sa arate spre prostia altora; si sa o mai ridice si la dimensiunea de infinit. Eu cred ca un om superior nu ar face asa ceva.

| WR104 a răspuns:

Nu poti masura prostia pentru ca nu exista, prostie poate insemna chiar intrebarea ta privita dintr-un punct de vedere diferit de al tau.

| 4b a răspuns:

Toate au o limita...

| Kaℓi a răspuns:

Cata detasare...

| adulahfaapdoøjadjal a răspuns:

Nu putem determina daca prostia este finita sau infinita pentru ca nu intelegem in mod exact ce ESTE prostia, ea nu are o unitate de masura.

| shhhs a răspuns:

E finita prostia, daca ar fi infinita toti ar fi prosti si nu s-ar mai alege nimic de lume.

| PedoBarbie a răspuns:

Bună!
Prostia este cu siguranţă infinită şi finită şi cum vrei să zici.
Pe curând!

| CryChristiAN explică (pentru PedoBarbie):

Dar daca prostia e infinita, inseamna ca si inteligenta ar trebui sa fie infinita. Opinia mea.

| WhatheWow a răspuns:

De multe ori, atunci cand subiectul Prostie e adus spre dezbatere, vine si cineva cu ipocrizia-n bata; ma intreb de ce, caci acest subiect e unul tratat de multi filosofi de-a lungul timpului?!
Nu stiu daca are infinitate sau nu dar cu siguranta ca prostia nu dispare atata timp cat exista inteligenta si sant momente in care chiar si oameni inteligenti o pot confunda sau chiar sa cada prada "mainilor" ei. Si daca de prosti te scapi dandu-le dreptate, exista o categorie mult mai periculoasa si anume, fanaticii religiosi; de ei nu poti scapa dandu-le dreptate ci, te fac sa-ti para rau si sa te caiesti si pentru ultima picatura de lapte supt de la mama ta. Si parca asta nu ar fi de ajuns, trebuie sa te de-a si exemplu pentru a-si demonstra puterea credintei lor si a zeului caruia se inchina!

| sabin89 a răspuns (pentru WhatheWow):

Deci eu eram cu ipocrizia in bata.

| WhatheWow a răspuns (pentru sabin89):

Tu ce zici, cum pare?

| 1libercugetator1 a răspuns:

In Romania prostia e infinita sunt convins de asta

| PunisheR01 a răspuns:

Este infinit...sincer nu stiu cum dar e infinitlaughing

| nibiru901 a răspuns:

Nu exista prostia, ci doar lipsa de inteligenta

Întrebări similare