Prostia este clar infinita cu cat evoluam mai mult cu atat mai mult evolueaza si prostia prin urmare acest ''numar'' duce catre infinit.
Mai, aveti ce aveti cu prostia. Care mai de care sa arate spre prostia altora; si sa o mai ridice si la dimensiunea de infinit. Eu cred ca un om superior nu ar face asa ceva.
De multe ori, atunci cand subiectul Prostie e adus spre dezbatere, vine si cineva cu ipocrizia-n bata; ma intreb de ce, caci acest subiect e unul tratat de multi filosofi de-a lungul timpului?!
Nu stiu daca are infinitate sau nu dar cu siguranta ca prostia nu dispare atata timp cat exista inteligenta si sant momente in care chiar si oameni inteligenti o pot confunda sau chiar sa cada prada "mainilor" ei. Si daca de prosti te scapi dandu-le dreptate, exista o categorie mult mai periculoasa si anume, fanaticii religiosi; de ei nu poti scapa dandu-le dreptate ci, te fac sa-ti para rau si sa te caiesti si pentru ultima picatura de lapte supt de la mama ta. Si parca asta nu ar fi de ajuns, trebuie sa te de-a si exemplu pentru a-si demonstra puterea credintei lor si a zeului caruia se inchina!
Nu poti masura prostia pentru ca nu exista, prostie poate insemna chiar intrebarea ta privita dintr-un punct de vedere diferit de al tau.
Bună!
Prostia este cu siguranţă infinită şi finită şi cum vrei să zici.
Pe curând!
Dar daca prostia e infinita, inseamna ca si inteligenta ar trebui sa fie infinita. Opinia mea.
E finita prostia, daca ar fi infinita toti ar fi prosti si nu s-ar mai alege nimic de lume.
Nu putem determina daca prostia este finita sau infinita pentru ca nu intelegem in mod exact ce ESTE prostia, ea nu are o unitate de masura.
TheQueen1 întreabă: