| veselie a întrebat:

Este adevarat ca sunt mai multe stele in galaxie decat atomi in univers?

17 răspunsuri:
| MagicOneT a răspuns:

Este posibil sa existe mai multe universuri decat atomi intr-unul singur.

| Λndrei a răspuns:

Imposibil.
Avem o grădină cu 50 de meri.
Într-un pom sunt 100 de mere. Fiecare măr ar între 2-4 semințe.
Acum o să pun o întrebare asemănătoare cu a ta:
Este adevărat că sunt mai multe mere într-un pom decât toate semințele în grădină?
Sper că te-ai prins.

Răspuns utilizator avertizat
| Wehrmacht a răspuns:

Ori e ceva ce nu iau in considerare ori cine crede asta chiar e tampit.
O stea contine atomi.Pentru fiecare stea ai mai multi atomi deci n-are cum.

| LostInPark a răspuns:

Si mai multi oameni decat firele de par de pe intreg mapamondul adunate toate la un loc.

| danutzu96 a răspuns:

Nu incap atatea stele in galaxie cat atomi in univers. Sti dimensiunea unui atom? Ce a spus Andrei este adevarat, si stelele sunt formate din atomi, nu are cum sa fie stele mai multi decat atomi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu,un atom e o particula din care sunt alcatuite toate substantele solide, lichide si gazoase, deci si stelele care fac parte din univers sunt facute tot din atomi.

| Dunamis a răspuns:

Cred ca nu ti-ai ales bine locul in care sa pui intrebarea asta... No ofence, dar nu cred ca sunt multi capabili sa intre in astfel de domenii si sa aiba si expertiza necesara. happy

NOname
| NOname a răspuns:

Nu, este un nonsens.

| Inferno a răspuns:

Sigur ca nu. Daca te gandesti ca fiecare stea contine cel putin doi atomi rezulta ca numarul e cel putin dublu.

| Inferno a răspuns (pentru LostInPark):

Ai uitat ca nu toti oamenii au par.

| T0T a răspuns:

Ori ești un tip genial care a pus o problemă deocamdată care mă depășește ori ești un idiot.

| Radu284 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu chiar. Unele stele nu sunt facute din atomi, sunt facute din materie degenerata.

Nu ca intrebarea initiala nu este cretina.

| LostInPark a răspuns (pentru Inferno):

Oamenii au par, daca se epileaza e treaba lor, foliculii inca exista sub piele.In caz de gasesti poate ciudatenii cu oameni fara par, anomalii genetice, pot repede compensa cu pozele mele.

| Denudeny a răspuns:

Imposibil, stelele contin atomi, nu are sens.

| TheImpaler a răspuns:

Da.sigur ca da. (spuneti-i ma omului ce vrea sa auda!)

| Theo94 a răspuns:

Poate ai vrut sa spui mai multe stele in univers decat atomi intr-o picatura de apa! (pe N. geographic am auzit asta)