Faptul ca gandim atunci cand nu e nevoie (cam 24/24), ca ne ingrijoram fara motiv, nu ne putem controla emotiile, zicem una facem alta, facem lucrurile fara sa ne dam seama ca le facem (doar din impulsuri exterioare si pe urma cand trebuie sa ne intrebam de ce am facut asta gasim repede o justificare, etc). Asta ne facem sa consumam f multa energie. Daca am reduce sau elimina definitiv ceea ce facem inutil, cred ca altfel ar sta situatia.
Apoi am ajuns atat de rau si deformati incat ne place ceea ce nu ne e benefic. Omului ar trebui sa-i placa ceea ce ii face bine si sa nu-i placa ceea ce ii face rau. Dar noi ne "defectam" pe parcurs si incepe sa ne placa sa fumam, sa fim batuti, sa mancam toate prostiile, etc.
Da, actualmente e nevoie sa ai o deschidere pentru acea cunoastere pentru a o descoperi si intelege (implementa), in viitor o sa fie diferit societatea se va schimba si se va invata elementar, copii vor avea acesta cunoastere innascuta si vor functiona complet
O cunoastere completa a realitati actuale si trecerea intr-o realitate diferita ce va reflecta evolutia in constiinta a noastra la nivel colectiv; societatea se va transforma automat dupa cunosterea accesata (de ex.: hranirea cu energie direct fara a mai folosii animalele, plantele pe post de hrana ); pentru ca se vor naste din parinti ce au aceasta cunoastere descoperita si crescuti in acest mod, genetic, vor veni intr-un mediu pasnic; exista un ciclu iar acum ciclul a ajuns la final unde exista o alegere de trecere mai departe ori reluare a ciclului, votul a fost facut trecem mai departe iar procesul de schimbare este in desfasurare
Ma cheama Gabi, practic pot sa-ti spun ca sunt vegan, n-am nici un gand de a folosii animalele pe post de hrana, observa acum e posibil sa comunici foarte usor chiar si la nivel global acum 100 de ani nu era asa; observa modul in care sunt crescuti copii si ce fel de gandire au parintii din generatia ani 80-90; vis-a-vis de ciclu nu-s daca e o chestie practica pentru tine insa legenda caderii atlantidei a fost unul sfarsitul unuia din cicluri; imi ceri sa-ti sustin practic insa tu nu accepti posibilitatea existentei informatiei teoretic, cum poti vedea ceva practic cand nu ii dai posibilitatea sa existe teoretic?
Cand crezi ceva si spui ca asa e, fara sa poti verifica, inseamna ca te minti singur. Cand te minti singur, deja orice dezvoltare interioara e sortata cu esec. Prin urmare, nu pot accepta ceva ce nu pot verifica. Din simplul motiv, ca ar putea sa nu fie asa. Deci nu ma pot baza pe asa ceva. In + iti aduc 100 de argumente cum ca lumea nu va evolua niciodata de la sine. Ba dimpotriva, evolutia spirituala, e o anomalie. Este normal ca lumea sa fie asa cum e acum. Drept dovada si este. Nu exista nicaieri in istorie un exemplu de evolutie a omului "de la sine", mecanica. Din contra, omerirea degenereaza din ce in ce mai mult si se duce in jos. Nu conteaza cum gandesti atat timp cat esti inconstient si functionezi mecanic, in functie de reactiile exterioare.
Vino cu niste exemple de evolutie a omului, care sa-ti sustina afirmatia.
"observa acum e posibil sa comunici foarte usor chiar si la nivel global" - Da, dar in gandire si in comportament suntem mai animale decat acum 100 de ani. Evolutia tehnologica este accidentala si mecanica. Evolutia tehnologica nu inseamna evolutia omului. Sa-ti dau un citat care exprima cam la ce se refera evolutia omului: "Evoluţia omului este evoluţia constiintei sale, şi "conştiinţa" nu poate evolua inconştient. Evolutia omului este evoluţia voinţei sale, şi "voinţa" nu poate evolua involuntar. Evoluţia omului este evoluţia puterii sale de acţiune, şi "acţiunea" nu poate fi rezultatul a ceea ce se întamplă." Pare si logic daca te uiti. De unde crezi ca o sa apara acea cunoastere si acea evolutie? Vine centura fotonica cu ea?
ai modelat "naturalu" meu fix dupa credinta ta si asta poti spune ca e firesc, ce spun eu prin natural este esenta ta spirituala, acea parte divina a ta ce curge prin tine in realitatea asta duala (bun-rau) - vine de la spiritul tau natural si emana aici;
tehnologia- un tertilpu al nostru de a crea in exterior ceva ce noi deja avem in noi insa inca nu o dezvoltam biologic de ex.: noi putem comunica telepatic insa am creat telefonul mobil care exprima chestia asta, tehnologia este o jucarie;
suntem mai animale? i-a uitete cum ii omora in lagare hitler pe evrei sau ce razboaie erau pe planeta si cum ne macelaream intre noi - uniunea europeana, organizatia natiunilor unite (uitete in Carta ONU), spatiul schengen (fara granite intre tari, asa ceva nici nu isi imaginau oameni acum cativa ani, te taia direct la granita) sunt exemple de (evolutie) trecere de la razboi la un mod de interactiune prin cooperare, economica...;
exact asta te opreste in a "vedea" ceva ce inca nu poti demonstra practic "ar putea sa nu fie asa" - in momentul in care actionezi intr-un sens, ai pura intentie universul iti va demonstra, vei experimenta practic acel gand da e nevoie de pura intentie (cand spui ca vrei ceva ce poti verifica esti pe marginea bazinului si zici s-ar in apa... n-are nici un efect poti sa zici cat vrei ca n-o sa ajungi in bazin, manifestarea va aparea cand vei fi in aer deasupra bazinului asta e pura intentie, atunci universul te va purta in bazin si vei verifica practic
va aparea, de la Sine, natural - sti ce ai nevoie sa stii cand ai nevoie sa stii
centura fotonica - e "universul ce te poarta in bazin" ca raspuns la intentia ta pura
Da, eu cred ca ma apropii intr-un fel de modelul omului prezentat in intrebarea ta. In ochii celorlalti as putea fi considerat nebun, diferit, daca nu sunt ca ei sunt impotriva lor.
Nu poti sa te intelegi cu 10 nebuni daca nu devii la randul tau nebun si sa comunici "nebuneste" cu ei .
Sa te vad ce-o sa faci in al 3-lea razboi mondial. Cred ca o sa-l apuci :) Apoi ce se intampla cu hitler se intampla cu China, in Tibet. Intra pe http://theync.com/index.php
Tu nu vezi ca astea sunt ciclice? Nu e nicio evolutie. Au mai fost perioade de pace pe pamantul asta. Ele vin si pleaca. E razboi, pace, razboi pace. si se tot invarte roata asa. Mecanic, "fara niciun Dumnezeu". App, noi suntem atat de inconstienti si influentati de plaete, incat razboaiele sunt ceva calculabil astrologic, daca ai habar de niste legi mecanice care guverneaza omenirea. Spre exemplu, se stie ca la exploziile solare, oamenii devin agitati. A fost o explozie solara puternica acum cateva mii de ani si egiptul s-a umplut de sange, ca s-au macelarit aia intre ei. Acum cand a venit explozia asta solara, recenta, tot orientul mijlociu a luat foc. Daca ma intrebai cand s-a vorbit prima oara de explozii solare, puteam sa jur ca o sa iasa ce-a iesit. Deci, nu am evoluat nicaieri, trezireaaa. Omul in sinea lui e la fel, numai ca nu se bate cu bete, se bate cu tancuri. Spiritul divin care curge prin mine, eu nu-l vad. Daca am creat telefoanele, cine o sa-si mai dezvolte telepatia, din moment ce avem telefoane? A. te credeam daca ziceai ca aveam telepatie, acum am devenit varza si ca sa inlocuim telepatia am facut telefoanele. Tu cred ca daca exista ONU sau etc, nu poate incepe un razboi? Pai daca intra ONU in Siria, deja s-a terminat cu pacea mondiala si de interactiune prin cooperare. App, interactiune prin cooperare exista si in evul mediu, numai ca nu exista ONU.
anonim_4396 întreabă:
AvalohAlyn întreabă: