anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este normal sa-mi fie mila mai mult de animale decat de oameni?

50 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Probabil doar ai ajuns să cunoşti foarte bine omul...
(animal şi el, apropo)

| Alphawolf a răspuns:

Cred ca este firesca diferenta de afectiune.
Fiind lipsite de ratiune animalele sunt mai neajutorate decat oamenii, iar neputiinta provoaca mila. Copiii mici sunt neputinciosi si nevinovati, motiv pentru care ii iubim mai mult decat pe maturi. In plus, animalele iubesc neconditionat, ceea ce nu se poate sustine si despre oameni.

Apache
| Apache a răspuns:

Odata ce ajungi sa cunosti foarte bine o fiinta incepi sa nu mai simti aceeasi compasiune fata de ea...

Răspuns utilizator avertizat
| Inferno a răspuns:

"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii." Hitler

| sabin89 a răspuns:

Ne e atat de mila de ele, ca le taiem gatul si le punem in oala sa fiarba, cu un morcov, o ceapa si un patrunjel, taiate marunt.

| Musique a răspuns:

Perfect normal.

| andrei a răspuns:

Depinde cand hotarasti sa-ti fie mila de un animal. Cand un leu sfasie un om sau un alt animal sau cand un om isi vede casa luata de ape si se intreaba ce va face de acum?

Totusi cand vezi un om ca-si bate joc de un sarac cal sau caine iti dai seama ca sunt oameni care nu merita mila.

| Purec a răspuns:

Da este normal, animalele merita mila, oamenii nu.

| ZambetulNebuniei a răspuns:

Da.
Oameni sunt doar o plaga, infesteaza si distrug. Multi ar spune: Nu e adevarat, oameni au construit lucruri minunate.

Eu iti zic ca oameni au distrus si ucis mai mult decat au construit, creeat si reparat.

Esti un om foarte normal, arati mila cui merita.

| Mădă0611 a răspuns:

Da, animalele nu sunt pe interes, ci ca la ca ci chi cea laughing

| Dariusuu a răspuns:

Este foarte normal.

| PedoBarbie a răspuns:

Este foarte normal.
Pe curând!

| Anonima264 a răspuns:

Buna!
Da.
O seara buna!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca te gindesti ca unii oameni sint mai animale decit animalele, da. Acum, trebuie sa discerni si tu si sa vezi cine-i netrebnic si cine merita mila ta.

| blueheart a răspuns:

"Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."
happy

| Woodenpints91 a răspuns (pentru blueheart):

HH

| Warhead a răspuns (pentru blueheart):

Asta Hitler a zis-o.

| blueheart a răspuns (pentru Warhead):

Corect. Era pusa in ghilimele, deci un citat. Si a spus un adevar. Dar e singurul lucru spus de el care mi-a placut.

| Jυsтℓσяγ a răspuns (pentru blueheart):

Hitler a spus asta...doar ca sa stii.

Majoritatea chestiilor spuse de el mi se par ok.

| blueheart a răspuns (pentru Jυsтℓσяγ):

Cred ca am pus ghilimele, deci stiam foarte bine cine a spus, doar ca nu mi-a placut sa-i pun numele aici, pe site.Nu merita...Si stiu multe dar spun putine si la obiect cand trebuie

FIecare cu opinia lui. Il prefer pe Napoleon decat pe el laughing

Nu merită?
Hitler a fost un geniu.

Pentru unii poate ca a fost, pentru mine NU.

Ai un argument valid?
Eu, una, am.
Pe tine, pe mine, nu ne-a afectat cu nimic ce a făcut el.
Şi suntem mulţi. Nu mă deranjează consumarea resurselor finite. Mă deranjează faptul că românii au ajuns să lucreze pentru ţigani. Şi ştiu multe cazuri. Şi asta mă oripilează.
Exact asta a făcut Hitler. Nu a lăsat evreii să îi domine pe nemţi.

Nu-mi trebuie un argument, e ceea ce simt. Nu trebuie sa avem aceleasi pareri. happy Nu sunt rasista, imi place sa ajut oamenii, nu ma intereseaza de ce etnie sunt. Nu am preferinte. Urasc doar oamenii mincinosi si fara scrupule, atat. O seara frumoasa iti doresc! happy

Ah, eşti atât de subiectivă, încât chiar nu am ce discuta cu tine.
Noroc.

Pai ti-am cerut eu sa discuti? Nu inteleg de ce te certi cu mine? Eu o admir pe Maica Tereza. Ar trebui sa-ti placa si tie? Nu. Cum am spus fiecare cu preferintele lui.
Pa.

| Aedilian a răspuns (pentru blueheart):

Asta a zis Hitler no?

| blueheart a răspuns (pentru Aedilian):

Da,chiar el a spus-o.

| Zenicide a răspuns:

Intr-un fel da. Iti zic si de ce, noi oamenii influentam viata animalelor deja de foarte mult timp si nu intr-un mod palcut.
I-am scos din modul lor de viata natural, obisnuit cu forta, si acum multe animale depinde de oameni pentru a supravietui.

| Jυsтℓσяγ a răspuns:

"Pe mine câinii nu m-au muşcat niciodată. Doar oamenii!"-Marilyn Monroe

| LoveToHate a răspuns:

Trebuie sa iubim atat oamenii, cat si animalele.Eu,una,ii tratez in mod egal.Cumpar mancare pentu cainii vagabonti, dar il ajut si pe cersetorul din colt, chiar daca ar putea munci, nu-mi pasa, atata timp cat e fericit.

| RoseOfTheFire a răspuns:

Logic animalele nu te tradeaza pe cand oamenii nu te poti increde in ei.

| AliveOne a răspuns:

Foarte normal, crede-ma pe cuvant eu unu nu am nici-un pic de mila pentru oameni, mi se par niste creaturi dezgustatoare care te-ar ''frige la gretar daca ar muri de foame'' cum poti avea mila de asa ceva? pe cand animalele (in cazul meu pasarile) nu iti vor face nici intr-un milion de ani ce iti poate face 1 om in decursul unei zile...

| PяĬɔhĬηĐεℓ a răspuns:

Da e ceva normal...si mie imi e mai mult mila de animale decat de oameni. Oamenii sunt complet nesimtiti... Dupa cum a spus si blueheart "Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii."

| Gabbriell a răspuns:

Si eu simt asta de multe ori, adica vreau sa spun ca animalele pot arata mai multa compasiune decat oamenii.

| Panteras a răspuns:

Da pentru ca in ziua de azi nu mai diferi animalele de oameni ba chiar iti pare ca totul e pe dos ca oameni sunt animale si animalele sunt niste oameni fara aparare

| Amaluna a răspuns:

Da.Cred ca ori tot vezi animale ranite si iti pare rau pentru ele, dar stii ca sunt ranite de oameni ori crezi ca ele merita mai mult sa fie salvate ori etc.
Nu-i nimic, este normal.

| MirabelaOana111 a răspuns:

Mie mi se pare normal.

| antiVertebra a răspuns:

Nu te pacalii, nu i normal ce zici. Dar se intampla des... Animalele nu tradeaza? animalele nu au decat o treaba: sa supravietuiasca. Daca le dai mancare te iubesc. Daca le bati fug de tine. Altfel le esti indiferent. Animalele sunt natura. Unii oameni sunt mai putin decat natura adica cer mai mult decat au nevoie: lacomie, rautate, sete de putere, etc. Altii merg cum le cere natura, isi satisfac nevoile si uneori sunt fericiti(ca animalele). Dar sunt oameni care sunt mai mult decat ce îi face natura să fie. Nu poti sa consideri oamenii ca pe un tot.

| andrei a răspuns (pentru antiVertebra):

Si omul face parte din natura.

| Pituc_Diana-maria_1994 a răspuns:

Animalele isi sacrifica viata pentru noi in schimb noi nici nu ne pasa de ele(unora) am citit intr-o revista despre caini care au salvat oameni din foc sau care s-au aruncat in fata masinilor ca sa nu calce omul si au murit.sad uneori animalele au un suflet mai mare ca un om!

| Ingrid_Alexa_1994 a răspuns:

Pai da, deoarece, ma rok si eu simt la fel.pt ca animalele nu stiu in ce pericol se afla si ce li se poate intampla! trebuie sa avem grija de animale, cum am avea noi insune grija! sper ca iubesti animalele!

| MITITIK98 a răspuns:

Da de oarece animalul e neajutorat fiindca nu constentizeaza, dar omul face totul constient (rau, bine) nu conteaza dar realizeaza! Si de multe ori omul uita sa mai fie om.Deci da menita toata iubirea si mila noastra animalul!