Nu numai cercetatorii cred in teorie, chiar si eu, la un moment dat, tehnologia o sa avanseze foarte mult, iar peste miliarde de ani, noi din viitor ne vom intoarce in recunoastere, probabil ceva se va intampla si vor sa afle mai multe despre trecut, iar la intrebarea, de ce arata altfel decat noi, probabil din mediul cu care se vor obisnuii in aceea perioada, poluare, alta planeta, totul este posibil, da, cred in aceasta teorie si alta explicatie nu am.
Daca rasa umana este icapabila sa perfectioneze tehnologia astfel incat sa permita calatoria in timp... 100%. Si eu m-am gandit de multe ori ca extraterestrii pe care ii tot cautam si de care ne legam atunci cand vrem sa justificam mari minuni (piramidele, marele zid, sfinxul etc) sa fim chiar noi din viitor. Nu exclud existenta extraterestrilor. Universul este atat de vast, plus existenta universurilor paralele. Este absolut imposibil sa fim singurele organisme existente.
"Este absolut imposibil sa fim singurele organisme existente."
Să zicem că pe o altă planetă, într-o altă galaxie sau în alt univers sunt organisme vii. Şi să presupunem că acestea, pe scara evoluţiei, nu ar fi ajuns încă la stadiul de om. Abia au trecut de peşti, de exemplu, şi sunt acum broaştele cele mai avansate. Cum să comunicăm cu ei? Broaştele ştiu doar un singur cuvânt: oac. În felul ăsta nu poţi purta un dialog. Trebuie să mai aşteptăm mult şi bine până ce broaştele devin şerpi, apoi şerpii devin găini ş.a.m.d. Complicat.