Rafinament.Exista doar avantaje.Mai putin cand se poate intoarce impotriva ta manipularea proprie si ai chestia aia numita constiinta.
Oarecum un dezavantaj. Cantaretii sunt astfel de persoane, in special "raperi". 'Yeah man, i'm so high, let's get drunk, drugs, some sh! t, fwck b! tches'... mesajele din melodiile lor.
Manipularea aduce doar avantaje, practic poti obtine orice iti doresti doar folosidu-te de inteligenta.
Salut, eu nu cred ca e vreo problema sa manipulezi oamenii.
Lumea are o conceptie gresita despre acesti oameni. Toata lumea manipuleaza alti oameni, iar cand ma uit la comentariile de mai jos, tocmai acei oameni te-au manipulat, facandu-te sa crezi ca nu e bine sa manipulezi alti oameni.
Nu e nici o problema sa manipulezi oamenii, daca ei se lasa manipulati, e vina lor, nu a ta. Daca vrei sa fii mai destept decat oamenii manipulati, subordoneaza-i si ai sa castigi.
Daca vrei sa afli mai multe, uite un site interesant : www.minteasicorpul.ro
Nu e bine sa fi manipulator pentru ca asa iti pierzi increderea oamenilor din jurul tau. Eu una m-as feri de astfel de oameni. Ar cam trebui sa faci o schimbare in viata ta
Funda?
christine99 întreabă: