| benny7 a întrebat:

Ești pregătit pentru moarte? Viața de pe pământ este incertă!

13 răspunsuri:
| Frank51 a răspuns:

Tocmai pentru ca viata pe pamant este incerta, moartea este un cadou foarte frumos.

| benny7 explică:

Este incert cand începe viața umană?

| Elide a răspuns:

Ei bine, ca sa fiu sinceră, în momentul de față nu sunt pregatita de moarte pentru ca simt ca nu mi.am trăit viața, mai am de trăit mulți ani sau poate pot muri maine, Dumnezeu stie.Cine stie ce ne asteapta acolo.Dar la bătrânețe sa stii ca moartea e o binecuvântare, o scăpare, atunci vei merge sa te odihnești

| andrei1211 a răspuns:

Fara moarte viata nu ar fi importanta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Moartea, dacă e să vină, vine și nu te întreabă dacă ești pregătit.

Nu m-aș pregăti pentru moarte, nici dacă mi s-ar promite viață veșnică într-o altă galaxie, într-o „lume mai bună". Și până la urmă, cam ce ar însemna pregătirea aia pentru moarte? Adică, ar trebui să trăiesc pentru a învăța cum să-mi accept sfârșitul? N-am de unde să știu în ce fel voi muri. Poate într-o secundă se va întâmpla totul, nu voi conștientiza, nu voi fi suficient de legată de drumul dintre cele două realități, dacă există ceva după moarte. Deocamdată scopul meu e să exist, mi se pare suficient.

Nașterea, existența și moartea sunt etape ale vieții. Dacă e să mă pregătesc pentru ultima, înseamnă că nu am fost pregătită să mă nasc și acum suport consecințele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru andrei1211):

Exact. Ce ar fi viața fără moarte? Ar fi ceva? Lucrurile trebuie să se termine la un moment dat. Doar murind unii, se pot naște alții. Planeta noastră are posibilitățile limitate.

| Dervbt a răspuns:

Ma doare n fund de moarte, sa ti o zic drept. Toti murim, asta e cert. De ce sa ne gandim daca suntem pregatiti? Cand o sa fie sa mori, o sa mori. Nu conteaza ca te sinucizi, ca esti ucis, ca faci infarct sau altele, tot o sa mori. Pana atunci fa ce vrei tu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Viata pe pamant a fost mereu *incerta*, daca nimic nu se intampla in viata ta ( se repeta chestiile *basic*) asta nu inseamna ca cu ceilalti e aceeasi *chestie* (gen tu acum *existi* si *te aflii* undeva... *traiesti* si chiar acum sunt persoane care mor/se nasc/ se inmultesc/dorm/mananca, naiba stie( 7 miliarde 400 milioane + locuitori, so), etc ).
*Incerta*, depinde ce vrei sa zici prin asta, pentru tine *incerta* sau pentru *toti*? Nu-i ca si cum Pamantul ar face Bum BuM acum si pa ( avand in vedere ca a *existat* atat *timp*, de ce nu ar continua sa existe?).
Deci pentru TINE e viata *incerta* acum avand in vedere ca te gandesti la asta, anyway, noi oricum nu stim ce reprezinta *viata* sau *moartea* daca nu ar fi ( imi scapa acum cuvintele, scuze) vazul, auzul ( ba da ce imi scapa termenii astia acum din minte, off)...
S-ar putea ca acesti termeni (viata, moarte, etc) sa nu reprezinte ceva, sa nu existe, ca si noi ( gen, cum sti ca existi avand in vedere ca ai nevoie de oglinda ca sa te *privesti*) si... ba imi e lene acum

| darrio2007 a răspuns:

Dar tu?

| benny7 explică (pentru darrio2007):

Dar noi?

| darrio2007 a răspuns (pentru benny7):

Spune tu si apoi iti spun si eu.

| benny7 explică (pentru darrio2007):

Dacă îţi spun atunci spuni şi tu.ok*

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Niciodata nu esti pregatit