Chestia asta seamănă foarte bine cu rasismul. Un preşedinte nu poate fi bun dacă e negru. Uite că Obama a fost bun! Lupta cu prejudecăţile încă nu e câştigată. Cum ar fi să respingi o carte de dezvoltare personală sau de alimentaţie sănătoasă doar pentru că ţi-o oferă un negru? Cam aşa este şi cu problema de care zici. O carte trebuie evaluată pe baza meritelor ei personale, indiferent cine este cel care ţi-o oferă. Părerea mea.
Deja tot rationamentul tau se duce naibii la "Dacă îi spui cuiva de potențialele riscuri pe termen lung asupra sănătății ale vaccinurilor sau radiațiilor 5G, imediat i se aprind beculetele roșii de conspirație, și odată ce i-a pus această etichetă toate argumentele ajung la coșul de gunoi al gândirii lor." Viata are o gramada de riscuri potentiale! Vaccinurile riscuri, haha. De-ar avea romanii atita grija de mizeriile gen Hell care se consuma in cantitati industriale cit au de vaccinuri si 5G...
Asta cu 5G-ul nu ma intereseaza, mi se pare ca e o conspiratie tampita.Si nici cu vaccinurile nu am nimic, in general, dar am o doza de scepticism fata de ele.
Exista unele "conspiratii" care merita sa li se acorde atentie, pentru ca au o baza in realitate.Asta cu 5G-ul face parte din ciudatenia crestinilor.(nu o lua ca pe o insulta)
In legatura cu sectele, total de acord.Atata timp cat nu e vorba despre Martorii lui Iehova, mormonii si alte prostii,"sectele" protestante(nu revizioniste) sunt mult mai crestine decat denominatiunile "istorice".