| Glooring a întrebat:

Eu cred ca infatisarea feței, reprezinta oglinda gandirii, a perceptiei si a sufletului.

Eu sunt URAT.
Acum va intreb, daca reusesc sa imi schimb gandirea intr-una mai lucida, perceptia asupra lumii, devin o persoana mai buna, fac sport, si incerc sa nu mai fiu un papa lapte, voi inceta sa mai fiu urat?

Eu cred ca daca fac aceste lucruri mi se va schimba infatisarea cat de cat, astfel incat sa fie in armonie cu sufletul meu.

13 răspunsuri:
| Kanpeki a răspuns:

Sper ca glumesti.

| wsernameinvalid a răspuns:

laughing Prietene... Mă faci să râd. Care este faţa ta? Cea corporală sau spirituală?

| CuriousStuff a răspuns:

Frumusetea sta in ochii provitorului. Frumusetea e relativa, nu toti o vedem la fel. Dar putina stima de sine si incredere nu ti-ar strica nici tie. Nu o sa ti se schimbe infatisarea de la o zi la alta, dar facand cele de mai sus o sa capeti mai multa incredere in tine si o sa te vezi si tu mai frumos. Si fiind si mai increzator, o sa fii mai interesant si pentru celelalte persoane.

| raluca2711 a răspuns:

Ceea de ce suferi tu este lipsa increderii in sine. Poate ti-a spus cineva ceva si te-a facut sa te gandesti la lucrul asta, oricum, eu merg pe principiul ca nu conteaza foarte mult aspectul fizic daca esti un om de nota 10, daca ai parinti, prieteni care te accepta asa cum esti este super. Nu trebuie sa apleci urechea la tot ce spun ceilalti, pentru ca daca esti o persoana sensibila o sa suferi foarte mult. Incearca sa tii langa tine doar persoanele care iti sunt tie cele mai dragi si care iti arata ca te iubesc cu siguranta iti vei schimba si perceptia asta cu,, sunt urat,,. Capul sus si arata ca sufletul tau este mult mai frumos decat fizicul.

| RAY a răspuns:

Si eu cred la fel cica fata umana exprima foarte multe lucruri ba chiar e si o noua stiinta care se ocupa de asta

la ce se uita omul prima oara?

la ochii =poarta spre suflet a omului
la gura conteaza sa ai o dantura buna

desigur la simetria fetei

simetria fetei nu se schimba daca faci sport sau isi scimbi perceptia supra lumii dar sa stii ca sportul ajuta mai ales culturismul mai ales ca e foarte sanatos,mai ales ca la fete le plac barbati musculosi,parerea mea este ca in viata trebuie sasi cunosti valoarea si sa nu visezi cu ochii deschisi prima impresie e aspectul fizic dar sunt si fete urate care se compromit cu urati, trebuie sa te accepti pe tine insati sa cauti o fata asa cum esti asta nu inseamna sa nu faci sport,faza cu scimbarea omul nu se schimba el se minte ca se schimba doar,dezamagirile te vor face mai rece,dur cu alti

sufletul tau e in armonie cand te accepti asa cum esti nu cand te urasti sau creezi in iluzi, vezi filozofia budista, mi-a placut ceea ce ai scris la inceput asa e, fata umana este proiectia noastra spre lume, de asta fata este cea mai importanta

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Mai mult curaj. Femeile zic ca barbatul trebuie sa fie un pic mai frumos ca dracu'. Sufletul, inteligenta si zambetul schimba mereu prima impresie.

| ioana290195 a răspuns:

Frumusetea ta nu este definita de cum arati, ci de ceea ce esti!

| Mădă0611 a răspuns:

Sigur. Se stie ca psihopatii sunt faini, ca au mare grija de aspectul fizic si bla bla bla. O sa fii fain cand n-o sa mai mananci porcarii si cand n-o sa te mai compari cu Jose Luis Armando Guerra. laughing

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Chiar daca nu esti o frumusete de spargi oglinda, daca nu esti rau/negativist, daca nu esti ignorant/incult, si esti cat de cat senin sufleteste si calm in general si impacat cu tine, poti avea un chip/facies cat de cat luminos si neutru.
Da, in plus, daca esti preponderent frumos sufleteste, si asta se poate revarsa si pe chipul tau.
Oamenii rai ii descifrezi aproape instantaneu dupa privire, chip, tonul vocii, gesturi si mers.

| Mussette a răspuns:

Daca aai o minte deschi sa s un suflet bun, astea apar pe chip, fiind luminat, nu neaparat frumos. Daca ai un zambet plin, nu tamp, o privire deschisa, o frunte neincrancenata, atunci se va observa ca e oglinda unui suflet placut. Evita tutunul, cafeaua, alcoolul, caci acestea degradeaza tenul si uratesc. Pe de alta parte, sportul te ajuta sa elimini toxinele atunci cand transpiri si astfel nu vei avea un ten incarcat.

| Glooring explică (pentru RAY):

Eu tot o sa incerc sa fac cumva sa mi se schimbe chiar si 1% fata, fiindca ochiul meu drept se vede putin mai sus decat celalalt imi vine sa mor cand ma uit in oglinda, o sa incerc sa fac sport, sa imi autoinduc asta nu stiu, dar nu o sa renunt asa usor...

| Glooring explică (pentru RAY):

Eu tot o sa incerc sa schimb chiar si 1% din asimetria fetei, o sa incerc sa o fac prin autosugestie nu stiu. Habar nu am cum, dar trebuie sa existe o cale sa ma schimb prin propria mea vointa, doar e corpul meu nu?

| RAY a răspuns (pentru Glooring):

Trebuie sa te accepti asa cum esti man