| AlExUtZuL9976 a întrebat:

EU CRED DESPRE MINE CEEA CE CREDETI VOI DESPRE MINE.

TU CREZI DESPRE TINE CEEA CE CREDEM NOI DESPRE TINE.

DAR ÎN ESENȚĂ TU CREZI DESPRE MINE CEEA CE CREZI DESPRE TINE.

Deci întrebarea este cum scăpăm din acest cerc vicios al crezului iluzoriu?
Sau mai degrabă e posibil să scăpăm din el?

13 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Cu toti suntem

| AlExUtZuL9976 explică (pentru RAY):

Ăsta e cel mai bun exemplu. Tu mai făcut ipocrit, asta e ceea ce crezi tu despre mine și la urma urmei și eu incep să cred că sunt ipocrit.

Și încă ceva, tu crezi despre mine ceea ce crezi despre tine, adică ești ipocrit

| RAY a răspuns (pentru AlExUtZuL9976):

Dar ai dreptate cu toti facem asta,si eu sunt ipocrit si tu si noi toti,una e ceea ce aratam lumi,prietenilor sau ce avem pe suflet, nu putem sa aratam ceea ce avem pe suflet ca vom regreta, vei vedea doar dezamagiri, crede-ma ca am incercat, nu poti avea incredere in nimeni, nu ti am spus in sens negativ

La inceput aveam asteptari sincer, foarte bune, dar apoi am realizat ca nici macar eu nu eram cum voiam sa fie alti, de asta nimanui nu pot promite nimic, suntem fiinte emotionale, nu stiu la nervi ce iti pot face

Și încă ceva, tu crezi despre mine ceea ce crezi despre tine, adică ești ipocrit

nici nu te cunosc, doar ca ti am spus ca suntem cu toti ipocriti

Am exagerat

Da, ai dreptate toți suntem ipocriți.

Vezi mai mult de psihologia umana, filozofie, citește cat mai multe despre asta

am cumparat cartea 50 de ani de pshiologie,filozofie,vezi de un abonament pe scribd,google traduce bine,sa nu ai incredere in nimeni doar in tine,tu esti dumnezeu tau,dar iubestesti parinti si pe cei care te ajuta la greu, restul dai dracu, foloseste timpul doar cu cine merita nu cu gunoaie, timpul trece, timpul conteaza in viata

Uite,o fata tot spunea ca nu conteaza fizicul,acum intru pe grupul ei de non umani,si vad ca cica ii greata cand ma vede, desi nu iti pierde timpul cu aplicati sociale,te rog,evita socializarea virtuala,vezi de grupuri de dezvoltare,nu iti fa prieteni din clasa de jos ca te trag in jos, de la prosti nu ai ce invata, du te la librarie, la muzze, la teatru

| RAY a răspuns (pentru RAY):

Astia cu nu conteaza fizicul ma judecau pe grupul lor :)):)) fara pozele lor desigur, fereteste omule de conversatii virtuale

https://www.tpu.ro/cauta/raspunsuri/?keyword=nu%20conteaza%20fizicul iar o grăsană vb de greutatea mea :)):)):))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta se intampla cand anumite persoane inoculeaza in mintea unui individ ca nu e bun de nimic, ca nu o sa reuseasca, gen cum fac unii parinti cu ai lor copii sau profesorii care fac comparatii intre elevi.

Putem scapa de acest cerc vicios prin dezvoltare personala, dandu-ne seama de ce suntem capabili si ce calitati si abilitati avem.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Facem scurtcircuit. Cunoaștem (fără a-l judeca, fără a pune etichetă) și tratăm proiectând realitatea altuia în noi, privind-o detașat. Fără doar și poate, nu ne facem credințe omenești, credem într-Unul, superior absolut.