Este o dovada, dar nu una dintre cele mai bune. Am discutat teoria evolutiei pe acest site de nenumarate ori, am pus si o intrebare pe tema aceasta, in care explicam lucrurile incontestabile in cazul ei.
Acest link cu intrebarea este doar ca un raspuns anticipat la comentariile stupide ale abscurantistilor ce sunt sigur ca-si vor face aparitia. Deci:
http://www.tpu.ro/......-o-teorie/
Nu stiu de ce, dar am niste semne de intrebare...
chiar daca ceea ce spui ar putea fi plauzibil, ar fi cam aberant sa generalizezi in halul asta ciclul vietii pe pamant.
mai exact, nu tot ce se vede s-a nascut din apa sau din pricina acesteia, deoarece exista si bacterii sulfuroase care isi iau energia descompunand hidrogenul sulfurat(nu au nevoie de apa)
nu stiu daca mai exista si alte bacterii de acest fel
Din moment ce in corpul tuturor vietuitoarelor exista mai mult de 50% apa logica ne duce la ideea ca viata a aparut in apa.
Stiinta nu poate sa demonstreze suta la suta ca are dreptate.Neavand nici un fel de fapte care sa ii limiteze, darwinistii sunt liberi sa apeleze la imaginatie pentru a construi ''verigi lipsa''din resturi fosile extrem de banale cum ar fi un singur dinte. Iata de ce multe din asa numitele ''verigi lipsa''au fost demascate ulterior ca falsuri sau greseli.Henry Gee, autorul principal pe teme de stiinta scrie,, A lua un sir de fosile si a pretinde ca acestea descind unele din altele nu este o ipoteza stiintifica testabila, ci o afirmatie la fel de valida ca un basm pentru adormit copiii.
Dragul meu, dar cine a spus ca nu am studiat? Ba chiar am cumparat si carti pentru a ma documenta. Exista, in esenta doar doua posibilitati:Fie ne-a creat Dumnezeu, fie noi L-am creat pe El.Asa cum am vazut, darwinismul-nu Dumnezeu-este o izvodire a mintii umane.Iti trebuie mai multa credinta ca sa fii darwinist.Pentru aceasta va trebui sa crezi fara o interventie divina:1.Ca ceva a aparut din nimic.(originea universului).
2. Ordinea a aparut din haos.(planul universului).
3.Viata a aparut din nonviata(ceea ce inseamna ca inteligenta a aparut din noninteligenta, iar personalitatea a aparut din nonpersonalitate).
4.Noile forme de viata au aparut din formele de viata existente deja, in ciuda dovezilor care arata contrariul ca de exemplu:1.Barierele genetice.
2.Schimbarea ciclica.
3.Complexitatea ireductibila.
4. Izolarea moleculara.
5.Neviabilitatea formelor de tranzitie
6.Dovezile fosile
Am invatat si chiar am fost la concurs judetean in clasa a opta, cunosc foarte bine teoria evolutiei umane.
Am mai multe carti, iti amintesc trei dintre ele:''Marturii care cer un verdict'' Josh McDowell; ''Nu am destula credinta ca sa fiu ateu'' Norman L. Geisler; Si totusi Biblia are dreptate Werner Keller; Si inca una scrisa de cercetatorul Werner Gitt ''Intrebari mereu puse''.
Crezi? Eu cunosc profesori universitari care e hilar să-i întrebi dacă cred veridicitatea teoriei evoluției însă merg la biserică, se implică în proiecte ale bisericii și nu de ochii lumii ci chiar cred în Dumnezeu. În schimb, dacă vii să-i convingi că ceea ce scrie în Biblie trebuie luat tot ca atare o să rădă de tine.
"1.Ca ceva a aparut din nimic.(originea universului).
2. Ordinea a aparut din haos.(planul universului)."
Nu iti pare ca 1 este in contradictie cu 2, pentru ca daca totul a aparut din NIMIC (punctul 1) si ordinea (Adica ce exista astazi, totul) a aparut din HAOS(adica ce exista), rezulta ca haosul=nimic. Iar asta este o contradictie destul de mare spun eu, poate nimicul sa fie haotic sau ordonat?
AvalohAlyn întreabă: