anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Evolutia ar presupune izolarea de grupul mai slab evoluat sau ignorarea acelui grup spre o izolare si apoi o eventuala evolutie. Dar acest lucru ar fi fost posibil tinand cont ca s-ar fi activat "unfolded protein response" ce ar fi condus la degradare structurala?

http://www.descopera.ro/......m-de-grave

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pana la urma raspund eu: aceasta este inca o dovada ca teoria evolutionista NU este stiintifica.

| JustBlackNoGrey a răspuns:

Ar trebui sa se faca in asa fel incat sa nu fie niciun grup mai slab evoluat. asta presupune evolutia : ca toti o fac, nu doar unii

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru JustBlackNoGrey):

Din prostie nu se iese prin izolare ci in cadrul aceluiasi grup si in prezenta aceluiasi grup pentru a putea observa si pentru a face comparatii. Si totusi NU am vazut maimuta inteligenta care sa poata aduna si sa arate cat face 1+1 in milioane de ani de "evolutie" a maimutelor si a neamului sau genului lor.

| JustBlackNoGrey a răspuns (pentru anonim_4396):

Deci tu vezi oamenii si maimutele ca fac parte din grupuri comparabile?! raised eyebrows

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru JustBlackNoGrey):

Conform teoriei evolutioniste maimutele ar fi trebuit sa devina mai inteligente dupa milioane de ani si nu sa ramana la fel de neinteligente.

| JustBlackNoGrey a răspuns (pentru anonim_4396):

Si totusi inca avem maimute destul de inapoiate => teoria evolutionista e doar o teorie, o idee rezultata in urma imaginatiei unui om care a stiu cum sa 'impacheteze' bine ideea

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru JustBlackNoGrey):

"Si totusi inca avem maimute destul de inapoiate => teoria evolutionista e doar o teorie, o idee rezultata in urma imaginatiei unui om care a stiu cum sa 'impacheteze' bine ideea" - interesant! un film cu o teorie bine imaginata si care s-ar potrivi cu realitatea. De exemplu cand vad un film: 80% din film poate avea scenariu corespondent in realitate adica un procent destul de mare incat sa poata fi credibil sau posibil de a avea loc in viitor. Iata cum imaginatia omului poate determina alti oameni sa nu mai distinga realul de imaginar.

| JustBlackNoGrey a răspuns (pentru anonim_4396):

Asta fac toti filosofii - incep sa zica ceva despre un adevar general valabil, un truism, dupa care introduc treptat sau mai putin treptat ideile lor, aburelile lor. Multi nu vad trecerea si daca inceputul suna in regula, ia de buna intregul 'concept' - o pacaleala care merge la multi.
eu insa mereu comentez la filme cand tot vad ca nu respecta realitatea, ca nu pare real. ori sa prezinte noi legi de functionare dupa care se ghideaza tot filmul, ori respecta realitatea. dar niciun film nu a facut asta, decat cateva exceptii!