Cum imi explic?
Nu-mi prea pot explica.
Ii consider prosti si atat.
Nu stiu pe ce planeta se afla.
De unde ai luat "libertatea de a ucide"?
Nu exista o asemenea libertate, dimpotriva, de multe ori omorul se pedepseste si nu numai cand este asupra unei persoane umane.
"Nu exista o asemenea libertate"
Cum sa nu existe? Pana acum nu am vazut oameni care sa traiasca mancand pietre, deci e de la sine inteles ca libertatea de mai sus exista.
Chiar zilele trecute am ucis o rosie si nimeni nu mi-a spus nimic.
Daca ai pus-o in gluma trebuia sa pui intrebarea la Trivia/Amuzante.
Ti-as raspunde tot in acest stil, dar nu sunt in dispozitia adecvata.
Aceasta intrebare mi se pare cam de "troll". Mi se pare sa vrei sa ii enervezi pe vegetarieni/ovo-lacto-vegetarieni/ovo-vegetarieni/lacto-vegetarieni/vegani, si cred ca ai reusit. I'm kinda pissed off.
daca nici la stiinta si filosofie nu intelege lumea intrebarea..., ce sa astepti offline in discutii cu oameni la intamplare?
Ignoranti. Io cui sa ma plang ca daca nu mananc ma "roade" foamea si apoi, fiind slabita, microorganismele si alte ganganii? Materia trebuie reciclata, singurul bai e ca unii nu mananca de nevoie, ci de pofta, dar pana si asta are o logica, se pare ca organismul se pregateste pentru vreo posibila lipsa a hranei, si isi face depozite, asta in cazul celor grasi.
Ce stim noi astia veniti ieri pe Terra? Inferno vede suferinta in dovlecei cand ii feliaza.Dar tace, zace si se razbuna pe astia care omoara doar legume.
Sa moara si porcul, nu numai castravetele care iti da semne clare ca vrea sa traiasca.Dar tu nu, bagi cutitul in el!
Noaptea mai rontai un mar, dar dupa postarea ta imi e frica sa nu dea alarma caisul din colt. Si dimineata, sa ma ia vecinii la ture."ba da' noaptea ti-ai gasit sa-l smulgi din copac, nici copiii nu au dormit, noroc ca-i duminica!"
Daca "a ucide" este o libertate, atunci as reformula: toti avem libertatea de a ucide si de a fi ucisi. Ca in legea electorala