| laurentiu a întrebat:

EXISTA DUMNEZEU?

Un barbat s-a dus la frizer sa se tunda si sa se barbiereasca. In timp ce frizerul il tundea si-l barbierea, au inceput sa stea de vorba. Au vorbit pe multe si diferite subiecte, si, la un moment dat a venit vorba despre Dumnezeu. Atunci barbierul spuse:
Eu nu cred ca exista Dumnezeu
De ce spui asta? - intreba clientul.
Ei bine, nu trebuie decat sa iesi pe strada si ai sa vezi ca Dumnezeu nu exista. Spune-mi: daca Dumenzeu ar exista, ar mai fi atatia oameni bolnavi? Ar mai fi copii abandonati? Daca Dumnezeu ar exista, nu ar mai fi atata suferinta si durere. Nu pot sa cred ca un Dumnezeu iubitor ar permite toate lucrurile astea.
Clientul se gandi pentru o clipa, dar nu-i raspunse barbierului pentru ca nu voia sa starneasca o cearta cu acesta. Barbierul isi termina treaba si clientul iesi afara din frizerie. Cand ajunse in strada, clientul vazu un om cu haine murdare, par lung si incalcit, si cu o barba lunga. Arata neingrijit. Atunci clientul se intoarse in frizerie si ii zise barbierului:

Stii ceva? Barbierii nu exista!
Cum poti spune asa ceva? intreba surprins barbierul. Eu sunt aici, si sunt barbier. Tocmai mi-am facut treaba: te-am tuns si te-am barbierit pe tine!
Nu! exclama clientul. Barbierii nu exista pentru ca daca ar exista, nu ar mai fi oameni cu parul lung si neingrijit si cu barbile netunse, ca omul de afara.
A! Ba barbierii exista! Dar asta se intampla cand oamenii nu vin la mine!
„Exact!" zise clientul. Tocmai asta e! Si Dumnezeu exista! Asa se intmpla cand oamenii nu merg la El si nu-si intorc privirile spre El ca sa fie ajutati. De aceea exista atat de multa suferinta si durere in lume

Răspuns Câştigător
| Fifylici a răspuns:

Asa e Laurentiu, Domnu ne asteapta dar prea putini vin la chemarea lui.Pentru mine Domnul Isus exista, si de Craciun nu il sarbatoresc pe tipul ala inventat de coca-cola ci sarbatoresc nasterea Domnului meu Isus care avea apoi sa moara pentru pacatele mele.Am mai intalnit pe cineva asa care mi-a povestit ca a trecut prin multe si ca de cate ori s-a rugat la D-zeu niciodata nu i-a raspuns si asa el a dedus ca Dumnezeu nu exista. Mi-a zis ca el se roaga la el dar nu crede ca exista, la un moment dat m-am intristat dar m-a si bufnit rasul. L-am intrebat dar atunci cand v-ati rugat ati asteptat ca el sa va raspunda? ati avut speranta ca el va va raspunde la care el da.La care au inseamna ca ati crezut dar sunteti prea slab sa sustineti asta.In sinea mea mi-am spus uite un om care are nevoie de ajutor. Mi-a zis daca Dumnezeu exista atunci de ce eu sunt bolnav si in spital si maine voi fi operat? si eu i-am zis fiindca nu ati cerut asta.si mie toti medicii mi-au zis esti de operat dar eu m--am rugand plangand sa fie o confuzie si chiar cand ma pregateam sa merg in sala de operatii atunci medicul a intrat pe usa si mi-a spus ea nu se mai opereaza, iar atunci eu m-am dus zambind si i-am zis asta e Dumnezeul meu caruia ma inchin.
Ar fi de spus multe dar probabil ca ceilalti userii ar spune ca vorbim de masini straine, dar si eu si tu stim ca noi avem un Dumnezeu in care ne putem crede mereu si ca ne iubeste.
Sa ai o viata plina de binecuvantari.
Sarbatori fericite!

125 răspunsuri:
| stefano71 a răspuns:

Cam ai dreptate Laurentiu, dar noi romani an general ne antoarcem fata catre Dumnezeu, doar an momentele grele, cand dam greu, la necaz an rest nici nul bagam an seama, eu nu sunt un credincios anrait, dar dimineata cand plec la servici ma anchin si ma rog sa fiu sanatos casa pot munci.Eu lucrez an constructii si printe altele am participat la renovare catorva biserici, crede-ma ca te ia groaza cand vezi comportamentul preotilor, cat de jalnici sunt cate uni, acum sa nu-i generalizam pe totii, cum negociaza ei pentru un botez sau o cununie, an comunitatea care sunt eu se tine cont la biserica, catii ani ai lucrat an strainatate, pur si simplu te scarbestg de tot cu comportamentul lor.

| XxDarYuSxX a răspuns:

Exista Dumnezeu el poat sat langa voi sau lnga mine acum!

| Deyutzzzaa a răspuns:

Frumoshappy

| bennayong a răspuns:

Hei destepilor nu mai analizati voi nuanta9 cum ca isus se scrie cu 2 de i -scrieti cum v-a inv popa daca atata minte aveti)iar istorioara e superba daca stiti sa o intelegeti daca nu analizati-o voi ca desteptii- in fine pot sa bag mana in foc ca lary si cristiana sunt frati de ai mei laughing