Tot ce e posibil...
În China cred că aceste cazuri sunt cel mai des întâlnite. La cât de mulţi şi asemănători sunt...
Însă mici diferenţe, aproape insesizabile, tot vor exista.
Eu am dat peste un tip mai mic ca mine cu un an, din Constanta si arata perfect ca mine.Iti dai seama ca am ramas prost o perioada buna de timp, parca ma priveam in oglinda.
Bine...asta a fost cred ca acum 3-4 ani.
Nu. Poate într-o lume paralelă?
Sau da, hai să spun, sora mea geamănă care se uită ciudat la mine de fiecare dată când mă aşez în faţa oglinzii
Da, se poate! Este foarte rar acest lucru si exista o probabilitate foarte mica ca vreunul dintre noi sa-si intalneasca sosia.
Inca unul din misterele vietii
Doar daca sunt doi frati gemeni care au fost trimisi in doua tari diferite de la nastere care sa nu se fi cunoscut niciodata.
Da,exista.Eu mi.am descoperit sosia
Doar ca e mai mica decat mine cu 2 ani.
Insa tot din Romania
Sunt singura la parinti app
Nu stiu dar am citit undeva pe net[nu mai stiu unde ca ti-as da link-ul ] ca toti avem cate o sosie in lume.Mie sincer mi-ar fi cumva frica sa ma intalnesc cu o persoana care arata exact ca mine.Adica poate nu as simti frica dar ar fi mega ciudat si m-as simti cumva aiurea.nu stiu cum sa zic.In fine.Pacat ca nu mai stiu unde am citit ca iti dadeam link-ul sa te convingi.Dar asta este adevarul si asa se spune si din mosi-stramosi.
Se zice ca e posibil, dar e atat de putin probabil incat ar trece miliarde de ani (si s-ar consuma soarele) pana cand ar aparea... Asa ca cine stie... putem spera.
Oglinda
probabil ca da eu consider ca poate exista o persoana care sa-ti semene fff mult dar nicioadata una identica cu tine (in afara de oglinda in care te uiti fireste )
Uite un exeemplu
Cameron Diaz si Cristina Cioran
zici ca is ca doua picaturi de apa!
Da,eu spun ca exista. Priveste raspunsul si unui om din Marea Britanie :
"Da! Am început un nou loc de muncă un pic peste o lună în urmă şi acum a fost destul de o companie mare si multi oameni spunea "Oh, te-ai întors-am crezut că ai plecat!" Aşa că am zâmbit şi au mers de-a lungul... dar am aflat că o fată care arata exact la fel ca si mine iesi cu o săptămână înainte am început, aşa că am primesc privirea ocazionale ciudate de la oameni care cred că sunt ei."
Nu stiu.Probabiol ca o fi.Dar sunt destul de sceptica in privinta asta.Si chiar daca exista...cred ca nu exista doua persoane identice.Cu siguranta se deosebesc prin ceva... felul de a vorbi, de la gesticule, de la zambi etc. Fiecare suntem unici in felul nostru. Funda?
Eu am vazut niste persoane care seamana cu niste prieteni de-ai mei.Deci exista!
Da,am vazut o poza in care era o fata care semana perfect cu o prietena de'a mea
Nu stiu ce sa zic :\ just look...
https://www.facebook.com/....../photo.php
Nu cred ca exista pentru ca de la nationalitate la nationalitate exista alte tipuri de oameni... probabil ca se gasesc si exceptii dar nu in totalitate, nu fiecare dintre noi avem o copie poate doar uni.
Vreau sa stiu daca exista persoana care seamana cu mine ..identic ..astept raspuns
JeRo întreabă: