Daca ai fi intrebat acum 200 daca este o minune ca 2 oameni aflati la o distanta de 100 de km sa poata vorbii intre ei oamenii ar fi spus "DA!" daca ai fi intrebat acum 100 de ani daca este o minune sa calatoresti in spatiu, oamenii ar fi spus "DA!" Daca ai fi intrebat acum 20 de ani daca e posibil sa ai un calculator de 500 de g... oamenii ar fi spus iar " DA! " Asa ca pana la urma ce e o minune?
Alea dumnezeiesti si cele care le atragem noi in viata noastra prin puterea mintii.
Nu, doar accidente.
O minune poate fi si faptul ca azi soarele a rasarit din nou.
Daca o iei logic nu exista, exista doar coincidente. Dar daca o iei religios, exista.
Vai doamne, sigur ca exista.
Eu insumi am trait o minune...
Credinta puternica in D-zeu cu siguranta atrage dupa sine minuni, vindecari miraculoase...
Pe tanti gheata o topesc altii, asa cum minunile se presupune ca le fac altii pentru noi.
De ce sa fim pesimisti? http://www.youtube.com/watch?v=3CUV6Z5wYxw&feature=youtu.be&t=2m12s \:D/
Nu exista minuni, doar moduri de interpretare a unor lucruri de catre mintea umana.
Daca te referi la miracole, da exista
doar ca majoritatea oamenilor nu vor sa le inteleaga sau sa le accepte
Da exista. Minunile sunt facute de Dumnezeu.Dar foarte rar.Aceste minuni sunt primite doar daca esti credincios. Exista multe minuni si in
trecut si in prezent si poate si in viitor.
Si eu fac minuni. Si nu sunt dumnezeu.
Cum adica si tu faci minuni?
Indeplinesc dorinte E cam acelasi lucru.
Serios?
Da!
Da exista minuni eram la scoala in aIII-a
si dadusem un test la romana si n-am facut nimic la el ca nu stiam si a doua zi ne-a adus testele si pe al meu l-a pierdut
Wow...asta chiar e o minune !
AvalohAlyn întreabă: