| MagicSmile7 a întrebat:

Exista o drama comuna a existentei umane?Care ar fi aceasta?

31 răspunsuri:
| Vizitiul a răspuns:

Ne distrugem constient planeta, pas cu pas.

| Vizitiul a răspuns:

Cea inventata. Nu exista drame in lume, terminati-va.

| harciog a răspuns:

Omul isi pierde demnitatea umana in fata valului imparabil de narcotice; televeziune, radio, internet si alte produse cumparate fiecare la doza si a devenit un simplu "dependent de un produs de supermarket"

| anonim_4396 a răspuns (pentru harciog):

Da' cantece stii? big grin

| harciog a răspuns (pentru anonim_4396):

Daaa,fii atenta lua-te-ar naiba, una bucata contaraneasca;"Hopa-i tzitza la ulcior, mi-a picat ulcioru-n cap... Tine-mmaaaa Mariieeee.M-am carat pe alte meleaguri electronice.O noapte buna sa aveti cu totii.

Asta este dovada ca "Romanii au talent". Mwahahahaha!
P.S.Mergi mai departe. Ai 3 de "Da" big grin

Tot singur vorbesc si, in cazul asta, descoper ca n-are valoare talentul.

Iti t r e b e si creiere pe masura care sa-l inteleaga happy.

Conteaza totusi multimea si ce a spus Lapusneanu.

Lasa asta, importanta e picatura care curge de la san.

Nu pot vorbi din simpla mea imaginatie.

Combina imaginatia ta cu ce spun altii (la fel de intelepti): picaturi, dar multe (si dese).

| Eva a răspuns:

Nu cred, suntem prea diversi ca sa existe asa ceva. Pentru unii e o drama saracia imediata, foamea... sincer nu cred ca cei care isi vad copiii flamanzi sunt strabatuti de mari dileme filozofico-existentiale sad
Pentru altii e o drama cautarea absolutului, a adevarului suprem, lupta cu sinele neputincios.
Si mai sunt cei pentru care e dramatic ca si-au luat "ignore" pe mess de la iubit/a, sau nu pot scoate la capat o ecuatie de gradul doi, sau vor sa slabeasca 10 kg in doua saptamani, dar fara sport sau prostii de astea. Aia drama serioasa!

| IMC90 a răspuns:

Cand, stand pe tron, realizam c-am ramas fara hartie igienica

| ahri a răspuns:

Exista o drama comuna asa cum exista si un destin comun.Omul luat individual, izolat, nu poate supravietui, exista, e precum un deget pe care il tai de la o mana, se usuca, nu mai poate exista; fiecare actiune a noastra are un efect asupra intregii umanitati, si fiecare actiune a celorlati oameni are un efect asupra noastra.

| seagate a răspuns:

Ignoranta.

| sabin89 a răspuns (pentru seagate):

Ignoranta nu-i comuna, ca mai sunt si oameni cultivati.

| Marius94_5839 a răspuns:

Sunt mai multe.
1. Faptul ca nu stim cum am aparut si ce o sa se intample cu noi dupa moarte.
2. Faptul ca nu avem bani. Toti ne plangem ca nu avem bani, asta e clar. Ne macina pe toti, pana la os. Mai mult chiar, ca treaba cu existenta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Drama ca tocmai mi-am terminat pufuletii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da. ca n-are whooofff pufuleti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, lipsa electricitatii. Nu prea vad omenirea intorcandu-se la ceaunul din pestera, si la mulsul caprelor prinse pe maidan laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, lipsa electricitatii. Nu prea vad omenirea intorcandu-se la ceaunul din pestera, si la mulsul caprelor prinse pe maidan big grin

Răspuns utilizator avertizat
| onicel35 a răspuns:

Salut! Ai numit-o bine spunand drama.De-a lungul vietii, persista intrebarea ¨cine suntem noi, de unde venim si incotro¨? Nu prea tindem sa credem ca am fost facuti din pamant si atunci ramai cu un gust amar ca un copil abandonat ce nu-si cunoaste parintii.