Fiecare are credințele sale. Nimeni nu știe exact cum am apărut, dacă am apărut Creați de Dumnezeu sau printr-un proces de evoluție. Eu una cred că am fost creată de Dumnezeu, pentru ca am patit unele lucruri care mi-au demonstrat asta
Exista mai multe teorii care incearca sa explice cum s-a format universul si evident pamantul.
"Un fenomen care pare a se desfășura la întâmplare, are de fapt un element de regularitate ce ar putea fi descris matematic." https://ro.m.wikipedia.org/wiki/Teoria_haosului
Just sayin
O forță creatoare, probabil iar prin apariția unui proces natural improbabil și sincer nici nu prea știu ce să zic mai mult la această întrebare, doar un singur răspuns cel ce a creat realitatea printr-o așa zisa forță creatoare și așa mai departe, doar eu cred că ar fi doar Dumnezeu în mod logic iar mai mult nu știu ce as putea sa zic și daca ar fi un Univers Simplu, Paralel, Galaxia, Cosmosuri, Multi-Universusi, tot Dumnezeu cred eu că le-ar fi creat el mult mai mult, creat el mai departe, acum sincer nu știu ce altceva ar mai putea crea o realitate cu o putere sau o forță creatoare,..., sper că v-am putut ajutat aici,..., Cat de cat!
Trebuie sa fie cineva extrem de limitat ca sa spuna ca un univers s-a nascut din nimic. Exista o forta creatoare. Care este explicatia existentei ei, cum se numeste si ce puteri are, asta-i alta grupa de probleme care nu se pot explica. Trebuie sa precizez ca eu nu iau Biblia mot a mot. E o carte scrisa de oameni care au inteles dupa mintea lor.
Stiinta nu spune ca universul s-a nascut din nimic. Ca idee.
Procesele naturală a fost dirijate de o forță tot naturală, iar nu din afara naturii.
Dar pentru crestini nu e o gandire limitata sa creada ca o fiinta supranaturala a creat tot ce ne inconjoara? Vorbim totusi de o fiinta supranaturala care nu s-a aratat nici macar o data in istoria omenirii, pai ori e mafioata, ori nu mai e.
Forta aia care ne-a dat viata, fie ea forta naturala sau nu (nu-mi pot imagina exact ce ai avut in cap la faza asta), tot Forta Creatoatoare se cheama.
A apărut prin procese naturale, dumnezeu este mereu raspunsul la ceea ce nu stim inca, rolul lui devine tot mai mic pe masura ce timpul trece, dumnezeu este ceva inventat de om, dumnezeu crestinilor fiind o zeitate tribiala
Privește natura și îți vei da răspunsul singură!
Nimic nu a apărut din neant! Nimic nu este întâmplător!
TOTUL are un creator unic!