Daca excluzi din start aceasta ipoteza inseamna ca excluzi si tratamentul bolnavilor psihic cu electrosocuri ceea ce denota ca esti un mare doctor in domeniul psihiatriei.Nu inteleg cum naibii te-ai impiedicat pe TPU.
O ipoteza nu poate fi nici adevarata, nici falsa. In momentul in care e demonstrata ca fiind una dintre cele doua, ea nu mai e ipoteza. Sint de acord cu ce zici tu ca nu exista neuroni inactivi, doar ca ai omis un aspect foarte important: PARTI din creier, desi functionale, nu sint folosite. Trasnetul "activeaza" acele parti din creier. Putem compara aceste parti cu un IGP de pe un procesor care e dezactivat, fiind folosita o placa video dedicata - trece curent prin el, chiar daca e dezactivat, insa e intr-o stare de stand-by, ca sa ii zic asa.
De regula, capacitatile paranormale devin normale la un moment dat...
Eu nu cred în paranormal, mi se pare o exagerare a imaginaţiei umane.La fel cum ai spus şi tu, nu pot exista neuroni inactivi, deci nu cred în această teorie şi în tot ce ţine de paranormal.
Sincer? de felul meu am multe presimtiri inainte de a se intampla ceva rau sau bine chiar si viziuni, m-am electrocutat de foarte multe ori dar tot anormal sunt, ce trebuia sa se intample cu neuronii mei? da-mi te rog si mie link-ul respectiv ca m-ai facut curios
Nu am nici-un link. Teoria spune ca daca te electrocutezi poti dintr-un om normal sa devii unu lanormal.
Da se poate şi asta nimic nu e exclus.
Dar, din câte ştiu eu un neuron începe să nu mai fie funcţional începând de la vârsta de 35-40 de ani.
Nu e o ipoteză fără logică. Ceva pe acolo are. Dacă acel om are între 30-40 de ani e posibil