Daca excluzi din start aceasta ipoteza inseamna ca excluzi si tratamentul bolnavilor psihic cu electrosocuri ceea ce denota ca esti un mare doctor in domeniul psihiatriei.Nu inteleg cum naibii te-ai impiedicat pe TPU.
O ipoteza nu poate fi nici adevarata, nici falsa. In momentul in care e demonstrata ca fiind una dintre cele doua, ea nu mai e ipoteza. Sint de acord cu ce zici tu ca nu exista neuroni inactivi, doar ca ai omis un aspect foarte important: PARTI din creier, desi functionale, nu sint folosite. Trasnetul "activeaza" acele parti din creier. Putem compara aceste parti cu un IGP de pe un procesor care e dezactivat, fiind folosita o placa video dedicata - trece curent prin el, chiar daca e dezactivat, insa e intr-o stare de stand-by, ca sa ii zic asa.
De regula, capacitatile paranormale devin normale la un moment dat...
Eu nu cred în paranormal, mi se pare o exagerare a imaginaţiei umane.La fel cum ai spus şi tu, nu pot exista neuroni inactivi, deci nu cred în această teorie şi în tot ce ţine de paranormal.
Nu am nici-un link. Teoria spune ca daca te electrocutezi poti dintr-un om normal sa devii unu lanormal.
Da se poate şi asta nimic nu e exclus.
Dar, din câte ştiu eu un neuron începe să nu mai fie funcţional începând de la vârsta de 35-40 de ani.
Nu e o ipoteză fără logică. Ceva pe acolo are. Dacă acel om are între 30-40 de ani e posibil