| PanicInThePentagram a întrebat:

Exista perfectiunea? (gen omu' perfect)

73 răspunsuri:
| jrockfreak a răspuns:

Si oricum, un om perfect nu ar avea trairi asa puternice ca un om cu defecte, eu cred ca ar avea sentimente si ganduri usor superficiale...parerea mea.

| 21ndstillachild a răspuns:

Eu cred ca exista om perfect, dar perfectiunea lui se pierde pe parcurs

| IrinaAniri a răspuns:

Exista multi oameni perfecti, dar pentru anumite persoane doar, nu pentru toti. omul perfect dupa parerea mea este cel pe care absolut toti il cred perfect.

Răspuns utilizator avertizat
| TroolGheoerghe a răspuns:

Proverbele spun ca nu exista perfectiune.

| TheTigerX a răspuns:

Da, Iisus Hristos - omul

| UnVis a răspuns:

Nu exista perfectiunea absoluta la un om si nici nu va exista vreodata.

| Geass a răspuns:

Da există omul perfect, l-am văzut aseară în spatele blocului cu ditamai burdihanul, cu berea în mana şi cu micii pe grătar.

| EmaS a răspuns (pentru Geass):

Deci,in viziunea ta cam asa arata omul perfect?

| christianlaroka a răspuns:

SIgur nu exista omul perfect. Fiecare om face greseli, chiar si daca nu vrea.

| GaBrYeLa18 a răspuns:

Buna! Eu cred ca nu exista omul perfect poate un om cu mai putine defecte dar perfect nu.Ar fi nedrept fata de ceilalti oameni sa fie un om perfect toti trebuie sa avem calitati si defecte.Dar tu ce crezi? Exista omul perfect?

Răspuns utilizator avertizat
| Devyd a răspuns:

Da intr-o alta viata poate, nu exista om perfect, deoarece toti am gresit la viata noastra.
Toti avem bune si rele.
Poate perfect este D-zeu.

| KameliaAura a răspuns:

Da...unii chiar se cred perfecti si daca nu suntlaughingNumai Iisus este perfect

| Giuvaer a răspuns:

Perfectiunea e un scopinsine

| Tweety_5554 a răspuns:

Omul perfect nu exista deoarece prin simplul fapt ca este imperfect se dovedeste ca este om

| emolica42 a răspuns:

Omul perfect e rodul imaginatiei oamenilor pentru ca omul perfect nu e om

| didiblack a răspuns:

Nu exista! daca un om ar fi perfecvt ar trebui sa faca ce viseaza toata lumea..sa arate cum vor ei si bla bla bla

| FeeLtHeFreeDom a răspuns:

Da, eu cred ca exista. omul perfect e perfect prin imperfectiunea lui pentru ca daca nu ar mai fi imperfect, daca nu ar mai face "greseli" ar deveni imperfect. suntem toti asa cum suntem si daca ne-am abate de la regula si am cauta perfectiunea am fi imperfecti.
oamenii au impresia ca a fi perfect inseamna a fi ceea ce nu esti. inseamna a face tot ceea ce ti-ai dorit vreodata si a nu face greseli si alte lucruri nedorite si a arata foarte bine. dar fiind acest tip de perfect esti de fapt monoton si plictisitor si mai ales previzibil(pentru ca noi stim ceea ce e perfect si ceea ce ar trebui sa facem ), iar o astfel de perfectiune este imperfectiune.
asa ca da, exista omul perfect. Fiecare dintre noi este asa

| Yulisa1 a răspuns:

Nu,sigur k nu! Cum poti vede tu omul perfect1Nu exista toti cred ca am facut multe greseli in viata si unele cred ca le regretam enorm de mult cel putin eu!:X
Fundita?:X

| Papusika2000 a răspuns:

Heyyy :*! Nu exista omul perfect...Asa consider eu. Poti fi omul perfect, dar daca ai facut o singura greseala esti ca toti oameni ..Asta nu conteaza ceea ce conteaza este sa te straduiesti pe zi ce trece sa fii cat mai bun, nu pentru alti ci pentru tine. fundita?

| Ovidiu_Vintan_1992 a răspuns:

în universul paralel poate. dar, nu există.

| tigru7 a răspuns:

Singuru cu perfectiune absoluta este Dumnezeu