Eu cred ca exista om perfect, dar perfectiunea lui se pierde pe parcurs
Heyyy :*! Nu exista omul perfect...Asa consider eu. Poti fi omul perfect, dar daca ai facut o singura greseala esti ca toti oameni ..Asta nu conteaza ceea ce conteaza este sa te straduiesti pe zi ce trece sa fii cat mai bun, nu pentru alti ci pentru tine. fundita?
Buna! Eu cred ca nu exista omul perfect poate un om cu mai putine defecte dar perfect nu.Ar fi nedrept fata de ceilalti oameni sa fie un om perfect toti trebuie sa avem calitati si defecte.Dar tu ce crezi? Exista omul perfect?
Da intr-o alta viata poate, nu exista om perfect, deoarece toti am gresit la viata noastra.
Toti avem bune si rele.
Poate perfect este D-zeu.
Exista multi oameni perfecti, dar pentru anumite persoane doar, nu pentru toti. omul perfect dupa parerea mea este cel pe care absolut toti il cred perfect.
SIgur nu exista omul perfect. Fiecare om face greseli, chiar si daca nu vrea.
Depinde...perfect pentru cine.
Poți fi perfect pentru mine și un absolut dezastru pentru altcineva.
http://www.youtube.com/watch?v=z5aK_LDK3gs
Nu cred ca exista omul perfect, pentru cu fiecare ne nastem cu cate un defect ( de limbaj, de comportament...), perfectiune exista numa in anumite domeni ( medicina.).
Omul perfect nu exista si nu va exista pentru ca n`are cum. Fiecare dintre noi se considera sau considera pe altcineva perfect, dar nimeni nu va fi vreodata 'omul perfect' pentru toata lumea.
Ce intelegi prin perfectiune? Doar calitati, fara defecte? Chiar daca ai intalni un astfel de om, nu ar fi tocmai pe placul tau pentru ca ai fi in umbra (si nu numai tu), deci daca chiar ar exista asa ceva, nu ai recunoaste nici fata de tine insuti din cauza invidiei.
Cum am mai spus, omul perfect nu exista, deoarece noi, cei din rasa umana suntem facuti sa suferim, sa facem rau, lucruri pe care nu le adaugi la categoria 'trasaturi ale perfectiunii'. Probabil ca apare intrebarea 'dar printre miliardele de oameni de pe Terra chiar nu se gaseste un astfel de om?'. Nu, nu se gaseste. Daca s`ar gasi, ar fi ca in cazul unui sofer care conduce cu viteza prea mare, la un moment dat ar pierde controlul si asta pentru ca ar avea o viata prea simpla, fara urma de suferinta. Concluzia e ca perfectiunea si existenta umana se bat cap in cap.
Este unu' aici GenOm care poate sa-ti spuna.Eu nu ma pricep decat la capre. Nu vrei si tu niste capre?
Nu-i lua in seama lui Ema ca ea doar placa asta o pune.