anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Exista posibilitatea ca un om sa traiasca,fara sa iubeasca toata viata?
(Asa cum sunt eu.)
În fine,sa fiu mai Rational:
În Afara de mine...
Mai poate exista cineva care sa traiasca pe aceasta lume, fara sa sarute sau sa fie iubit de o persoană de Sex opus?

Argumente!

11 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Nici eu n-am iubita si nici n-am avut si am 27 de ani si n-am murit, numai dramatiza ca nu mori fara femei

| Drimmero a răspuns:

N-ai cum sa nu iubesti, asta tine in ADN-ul tau,, te asigur. Orice om o sa aiba propria dragoste mai devreme sau mai tarziu, depinde cand vrea alde Cupidon sa traga cu arcul.

| anonim_4396 explică (pentru Drimmero):

Sa stii ca exista si oameni care nu au nicio orientare, nu sunt atrasi de nimic.

| T0T a răspuns:

Există această posibilitate tristă. E o orientare care se numește asexualitate și o foarte mică parte din populație o are.

| K0sti a răspuns:

Doar daca e defect!

| Mădă0611 a răspuns:

Ai vrea tu sa fii cum vrei. laughing)

Rational nu inseamna sa nu iubesti, ceea ce e imposibil, ci sa intelegi ce inseamna a iubi. N-o sa mori de la asta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu sunt in aceeasi situatie. In orice caz, daca simti o nevoie mare sa intretii relatii sexuale, exista si prostituate, daca altfel nu se poate.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

N-am nevoie!
Sa se duca ăia Dotați acolo

| Dragosdoar a răspuns:

Da,alientatii, adica cei ce sufera de deficiente mentale. Desi multi dintre ei simt disperata nevoie de iubire fata de sexul opus acestia nu realizeaza ca este imposibila pentru ei, din pacate.

| Claudiu1905 a răspuns:

De fapt asta e normal, argumente... uuf, mi-e asa o lene yawn

| Jojo4567 a răspuns:

Nu stiu eu cred ca asa ceva nu se poate! Subconstientul tau iubeste fara ca tu sa iti dai seama. Si esti de asemenea iubit, poate in secret, si nu ti-a dat nimic de inteles acest lucru. Fiecare persoana are o pereche, si este iubit chiar daca nu se observa. Poate crezi si tu ca iubirea doare si iti trece prin cap sa nu cazi plasa unui baiat/fata pentru a nu fi ranita/ranit. Cel putin eu nu as putea sa nu iubesc chiar daca nu fiecare experienta a fost un succes!