Nici eu n-am iubita si nici n-am avut si am 27 de ani si n-am murit, numai dramatiza ca nu mori fara femei
Nu stiu eu cred ca asa ceva nu se poate! Subconstientul tau iubeste fara ca tu sa iti dai seama. Si esti de asemenea iubit, poate in secret, si nu ti-a dat nimic de inteles acest lucru. Fiecare persoana are o pereche, si este iubit chiar daca nu se observa. Poate crezi si tu ca iubirea doare si iti trece prin cap sa nu cazi plasa unui baiat/fata pentru a nu fi ranita/ranit. Cel putin eu nu as putea sa nu iubesc chiar daca nu fiecare experienta a fost un succes!
N-ai cum sa nu iubesti, asta tine in ADN-ul tau,, te asigur. Orice om o sa aiba propria dragoste mai devreme sau mai tarziu, depinde cand vrea alde Cupidon sa traga cu arcul.
Sa stii ca exista si oameni care nu au nicio orientare, nu sunt atrasi de nimic.
Există această posibilitate tristă. E o orientare care se numește asexualitate și o foarte mică parte din populație o are.
Da,alientatii, adica cei ce sufera de deficiente mentale. Desi multi dintre ei simt disperata nevoie de iubire fata de sexul opus acestia nu realizeaza ca este imposibila pentru ei, din pacate.
Ai vrea tu sa fii cum vrei. )
Rational nu inseamna sa nu iubesti, ceea ce e imposibil, ci sa intelegi ce inseamna a iubi. N-o sa mori de la asta.