Parearea mea este ca sirenele au existat si au fost vizibile, au fost vazute de catre marinari si oameni care calatoreau pe ocean.Nu sunt sigura insa ca in ziua de azi mai exista asemenea fiinte jumatate om jumatate peste. eu sincer sunt o persoana careia ii place foarte mult sa descopere lucruri noi mai ales in domeniul stiintei si al geografie o sa mai investighez acest lucru cu drag Monica.
Cum sa nu au existat acum o mie de ani. erau foarte puternice si au trait 100 de ani ele erau pe cale de disparitie din cauza ca nu erau sireni adica cei de gen m si nu se puteau anmulti. ele aveau puteri magice si se jucau an natura puterile lor erau apa foc gheata. ele locueau pe o insulita pe nume insula maco langa plaja laguna.
Http://www.220.ro/hHcWxvNuuw/Sirena-Gasita-In-Marina-Beach-Chennai http://www.220.ro/LFgefK7m1b/Inca-O-Sirena-Gasita sa zic
nu stiu ce sa zic :-?
astea par km scarboase... sa nu va speriatzi
Nimeni nu stie exact daca exista sirene. Momentan se stie doar ca au trait acum aproximativ 1000-1500 ani. E ceva de genul dinozaurilor (cred)! Au existat acum foarte mult timp si au disparut din nu stiu ce motiv sau ceva de genul.Ma rog! Asta e doar o parere! Va las sa le spuneti si pe ale voastre! Pup. Bye!