Am eu un folder cu niste imagini cu cleo rikki emma cu imagini de la filmari... daca le vrei ceremi pe rivat
Nu are cum sa existe doar in h2o acolo dar alea sunt filme pentru adormit copii n-are cum sa se combine un peste cu un om
Vad ca majoritatea raspund in bataie de joc. Sirenele au existat pe timpul antichitatii iar in Evul mediu au ajuns o specie pe cale de disparitie care a si disparut. Cauza: Desigur oamenii. Sunt multe eferiri la niste bastinasi care le numeau Ri si care le pescuiau sau mai bine spus braconau si le mancau. Apoi a ai existat si Evul Mediu cand lumea putea bracona orice fara sa plateasca nimic fara sa fie pedepsit. Si desigur probabil atunci a fost cea mai ampla braconare. Cum se face ca inainte de evul mediu exista o groaza de aparitii a sirenelor apoi brusc au incetat? Singura explicatie e ca Evul mediu a dus la extinctia lor.
Pai nu cred ca exista sirene nici gand daca ar exista as fi si eu una dintre ele :-P
Toti care spun ca nu exista sunt niste fraieri, ele exista dar nu pot aparea sau mai bine zis sa se faca vazute din cauza ca cu totii le-am trata ca pe niste experimente ...cum spunem noi ca sirenele sau extraterestrii nu exista acelasi lucru il spun si ei despre noi
Sti ceva? mai pune si alte intrebari adica... INTREBARI IDIOATE bai deci nu am ce zice ce chestie ei bine va zic eu NUUU!