anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Există soartă?

Răspuns Câştigător
| shadovv a răspuns:

Okay. In lipsa de informatii voi asuma ca prin soarta intelegi sensul clasic. In aceste conditii pot spune ca acest concept este unul idiot deoarece nu existe predestinare.

9 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Greu de spus..si greu de demonstrat.

Daca ai putea sa te intorci in timp si sa salvezi un om de la moarte *sa spunem care urma sa fie calcat de masina *, atunci acel om ar fi trebuit sa moara oricum din alte cauze daca soarta *destinul * lui era sa moara in acea zi.
Dar greu de demonstrat atata timp cat nu ai o masina a timpului si mult timp liber...

| shadovv a răspuns:

Defineste acest concept.

| anonim_4396 explică (pentru shadovv):

Eu am întrebat, tu să răspunzi la întrebare dacă vrei.

| shadovv a răspuns (pentru anonim_4396):

Okay. In lipsa de informatii voi asuma ca prin soarta intelegi sensul clasic. In aceste conditii pot spune ca acest concept este unul idiot deoarece nu existe predestinare.

| sabin89 a răspuns:

Exista, in dictionar (termenul).

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy pentru mine exista acest cuvant, in urma cu 24 de ani a venit cineva la mama sa ma ceara in casatorie, am refuzat categoric pentru ca am zis ca nu sunt de maritat, dar cand a aparut el(sotul) nu am fost in stare sa refuz, si astazi suntem impreuna avem o casa, doi ingerasi minunati, o viata decenta dar cel mai important lucru e ca ne iubim ca in prima zi, respectul si iubirea troneaza la noi in casa, si asta pentru ca ne-am casatorit din dragoste si nu din interes, astazi pentru multi nu exista acest cuvant, fapt ce e demonstrat prin divorturile zilnice...
O zi minunata sa aihappy

| oliviaaa a răspuns:

Exista speranta si dorinta.

| hunterpainting a răspuns:

da

| DyNo a răspuns:

Nu, nu exista!
Nu este nimeni acolo in ceruri care sa fi scris o carte, cu viata fiecaruia. Nu este nimeni acolo care sa tina evidenta faptelor tale ( bune sau rele ).

| IbO a răspuns:

Pentru uni ar exista soarta pentru uni nu dar in fine exista soarta

Întrebări similare