Okay. In lipsa de informatii voi asuma ca prin soarta intelegi sensul clasic. In aceste conditii pot spune ca acest concept este unul idiot deoarece nu existe predestinare.
Greu de spus..si greu de demonstrat.
Daca ai putea sa te intorci in timp si sa salvezi un om de la moarte *sa spunem care urma sa fie calcat de masina *, atunci acel om ar fi trebuit sa moara oricum din alte cauze daca soarta *destinul * lui era sa moara in acea zi.
Dar greu de demonstrat atata timp cat nu ai o masina a timpului si mult timp liber...
Nu, nu exista!
Nu este nimeni acolo in ceruri care sa fi scris o carte, cu viata fiecaruia. Nu este nimeni acolo care sa tina evidenta faptelor tale ( bune sau rele ).
Buna pentru mine exista acest cuvant, in urma cu 24 de ani a venit cineva la mama sa ma ceara in casatorie, am refuzat categoric pentru ca am zis ca nu sunt de maritat, dar cand a aparut el(sotul) nu am fost in stare sa refuz, si astazi suntem impreuna avem o casa, doi ingerasi minunati, o viata decenta dar cel mai important lucru e ca ne iubim ca in prima zi, respectul si iubirea troneaza la noi in casa, si asta pentru ca ne-am casatorit din dragoste si nu din interes, astazi pentru multi nu exista acest cuvant, fapt ce e demonstrat prin divorturile zilnice...
O zi minunata sa ai
AvalohAlyn întreabă: