In biblie se specifica ca Dumnezeu a creat universul ...atunci de ce sa nu fi creat si alte fiinte in afara de noi?
dar intr-un fel da...se contrazice cu biblia. fiindca biblia spune ca oamenii sunt centrul universului, si asta le-ar da peste cap conceptiile *invechite*
Ciudat, chiar daca Biblia poate intra la romane SF, nu scrie nimic nimic despre fiintele extraterestre.
In Biblie scrie ca a fost creat omul, pamantul, animalele, bla bla bla, poate s-o fi pierdut cateva capitole in care se povestea de niste fiinte care au existat inainte de om si s-au pierdut.
@Apache alias Geronimo
Poate ca noi suntem in centrul universului, dar stie cineva ce este pe la margini.
Daca extrateresrtri sunt ingerii nostri pazitori si sfintii atunci nu.Si cum inca nu e dovedit cine sunt extraterestrideci pot fi ce am zis eu mai inainte atunci nu contrazice. Daca in schimb vreodata extraterestrii se vor dovedi a fi altceva decit ingeri pazitori si sfinti atunci da.
Da contrazice pentru ca zice ca noi suntem singurele fiinte create de d-zeu
@jadir, "si se mai stie ca biblia si coranul au fost mult modificate. "
Afirmatia ta este falsa.
Biblia a fost modificata si remodificata, si asta ne spune istoria nu-s inventii. Unde ai citit tu ca, Coranul a fost modificat? Da-mi un link sa vad si eu de unde informatia asta, ca sa nu ma apuc eu acum sa scriu mai mult decat e nevoie.
Nu,desi parerea mea este ca ar`exista o oare care legatura de care binenteles nu ni se spune.Personajle biblice pot fi de origini extratereste, nu? Dar cum nu stimp adevaru 100%... si se mai stie ca biblia si coranul au fost mult modificate.
Nu crezi ca daca nu eram sguri in Univers, Dumnezeu ne ar fi lasat sa stim treaba asta?