O mare parte din omenire s.ar sinucide.Asta pentru ca multi slabi de inger traiesc pentru asa zisa fericire edenica.Sinucideri in masa, deci.
Credinciosii ar considera ca Papa a luat-o razna, ca i-a luat Satana mintile, iar necredinciosii ar considera ca, in sfarsit cineva le da dreptate! Dar ce te faci ca in afara de crstini, care cred in Dzeu, exista si alte religii, care n-ar tine cont de cava ce declara Papa oricum! In tot cazul... s-ar schimba ceva si pe la buletinele de stiri, s-ar mai vorbi si despre altceva ca ne-am saturat de polemicile politice...
Niciun credincios nu il va crede. Daca stii bine, scrie undeva in biblie ca papa e anticristul, de aceea oamenii il vor numi asa si nu vor avea incredere in el.
Eu ca ateu prea putin ma intereseaza. Mi-am dat doar cu parerea.
OMG! La toate posturile de televiziune ar fi vorba despre asta si va fi un subiect mai vestit decat miley cyrus! Pe strada, in autobuz, in metrou...PESTE TOT! Si papa va fi invitat la toate emisiunile(parerea mea)
Gabry...Si ce are aceasta Miley Cyrus asa de special incat sa fie un subiect atat de dezbatut? Inafar faptului ca face oamenii sa rada prin acele seriale la are ma uit si eu, mai canta dar nu o face prea bine, ce are ea atat de special? In orice caz, aflarea adevarului este mai important ca orice.
Incurca-i, drace!
Cred ca multi dintre noi am spune: iata, in sfarsit, i-a dat Dumnezeu gandu' al bun!
Probabil ca niste fanatici ar veni, ar arde Vaticanul si l-ar omora pe papa in numele lui Dumnezeu
ANa, pana cand sa-l duca cineva pe Papa la "socola", mai bine te-ai duce tu la scoala si asta fiindca ortogramele de clasa a III-a iti sunt necunoscute. Am vazut o postare a ta in care erai suparata ca ai primit stupizi. Dar toate raspunsurile tale sunt agramate, iar continutul lor lasa de dorit. Stiu ca te vei supara si ma vei umple de stupizi, dar crede-ma ar fi spre binele tau sa mai inveti sa scrii.
Unii ar fi revoltati, altii ar fi indiferenti, altii ar fi uimiti dar ar accepta noua situatie, altii s-ar intreba daca Papa n-a inebunit etc. Dar e clar ca ar fi zdruncinata destul de puernic comunitatea catolica, celelalte religii ar profita rapid sa spuna ca "iata, dupa cum vedeti ati avut o falsa credinta, veniti alaturi de noi, noi propovaduim adevarata religie". Oricum in scurt timp Papa ar fi inlocuit si lucrurile s-ar calma.
Crestinii ar preferea sa creada ca Papa a luat-o razna. E un tip influent, dar nu atat de influent incat sa schimbe conceptia a milioane de oameni. Deci, nu s-ar intampla nimic Am vedea cum iese purtatorul de cuvant, spune ca Papa e lovit de o boala crunta. Va fi dus la nebuni sau va muri subit si se va alege altul. Si gata. Doar un mic val in oceanul linistit al crestinatatii.
Apropo, ca o completare, lucrul asta nu se va intimpla in veci, deoarece biserica scoate multi bani de pe urma credinciosilor si nimeni din sinul ei nu ar renunta la puterea si bunastarea pe care i le confera aceasta. Sa ne gindim ce bine o duc popii cind sint botezuri, nunti si inmormintari, ar fi nebun un popa sa accepte o asa declaratie, imediat ar spune ca Papa e posedat sa-u s-a scrintit. Nu risca popa sa-i scada burta doar pentru ca Papa a inceput sa rationeze
Papa e un simplu batranel imbracat in aur care se crede Hristos.Sincer nu imi pasa de loc de el
Nu l-as crede. I-as cere sa-mi explice cum a ajuns el la concluzia asta. Daca intr-adevar mi-ar aduce dovezi palpapile ( sunt taree fixa pe ideile mele, nu cred ca m-ar convinge prea usor) atunci cu chiu cu vai, ar scoate de la mine un... "poate".
Si, cum pana acum am vorbit doar de persoana mea ( de parca cu o floare se face primavara ), cred ca cei credinciosi l-ar considera. un varstnic care, deja (trecut de varsta a 3-a), ii este necesara o internare la ospiciu, iar ateii ar rasufla usurati spunandu-si ca dupa atata munca de lamurire, in sfarsit sacrificiile, si demonstratiile lor cum ca ovulul lu' mama s-a unit cu spermatozoidul lu' tata, ( si nimeni nu-i contrazice-aici) au dat roade.
Sunt convinsa ca ar fi la inceput putina nedumerire si lumea s-ar intreba de ce? Dar mai cred cu tarie, ca mai sunt printre noi destui care mai si gandesc acum si aici, si totul nu va dura decat pana cei nedumertiti,- s-ar dumiri si ar trece mai departe ca si cand nimic nu s-a intamplat, ca si cum acel cutremur ar fi fost de mica intensitate si viata si-ar fi reluat cursul firesc...