Da, cineva nu are nevoie sa fie frumos, ca sa cucereasca o fata, trebuie doar sa stie cum.
Stii cazurile in care o fata frumoasa se indragosteste de un baiat nu foarte frumos? Nu neaparat pentru ca stie cum sa o farmece, ci pentru ca are ceva care o farmeca pe ea, ceva de care el nu stie, poate este curajul, bunatatea, etc.
Frumusetea este ceva superstitial, farmecul este ceea ce conteaza, de ex, cum explici ca ma indragostisem un timp de o scorpie, si am facut bine ca nu i-am zis ca o iubesc, pentru ca acum, o urasc, fara sa-mi faca nimic, o urasc pentru atitudinea ei.
Cu siguranta DA.Frumusetea este trecatoare, insa farmecul este oglinda sufletului, il poti avea toata viata.
Da apoi iti este putin urat sa te uiti la persoana iubita care imbatraneste indiferent ca are farmec (a avut) , de aia mai bine e sa fii singur sau sa ai o persoana iubita, sa moara si apoi sa ramai singur pe la 26-27 de ani asa si doar sa continui viata pana la capat de unul singur
Ipocrizie la maxim observ.Atractia fizica este tot timpul prima care loveste. Daca reusesti sa atragi alta persoana prin personalitate bravo tie.Pacat ca traim intr-o lume unde cum arati conteaza nu ce scoti pe gura.Si cum mai 80% din populatie e idioata, cam da. Frumusetea e mai puternica si sa nu uitam desigur ce masina ai in garaj.
Farmecul fata de frumusete este precum a fi iubit fata de a iubi...adica diferenta este de la cer la pamant si personal prefer o fata fermecatoare, cred ca pana la urma in asta si consta frumusetea, nu in a arata frumos ci in a sti sa te faci iubit.
Nu ai intalnit persoane deosebit de frumoase dar mai putin inteligente? Sunt persoane care se fac placute prin inteligenta lor, prin bunatatea si caracterul lor.